Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 év tökéletes kapcsolatot csakúgy eldobni? Többi lent.
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy a barátom 2,5 után elkezdett beszelgetni egy csajjal akivel először csak barátok voltak...én meg persze megértő voltam mert bíztam benne de elkezdte túlzásba vinni...és most szakítottunk de szeret csak másik lánynál az újdonság érzése előnyt ad ...(én voltam neki az első) megekerdeztem mi volt a probléma a kapcsolatban azt mondta semmi sőt még túl megértő és tökéletes voltam xd azt mondta hosszú távon velem akarna lenni de rövid távon túl erősek az érzelmei....most ugye akkor külön vagyunk ..és azt akarom megkérdezni hogy lehetséges hogy csak úgy elfelejtsen egy másik lánnyal még akkor is ha szeret engem csak így pikpak? A helyzet az hogy még sírt (zokogott) is miattam amikor mondtam neki H végleg megszakítom a kapcsolatot.. Valaki volt már ilyen helyzetbe hogy szetvaltak az utjaik aztán újra talalkoztak? Ha hagyom egyáltalán fogok neki hianyozni?
19/L
Ebben a gyerekben ne bízz meg többet.
32/f
Felejtsd el ezt az idiótát. Még ha egy kapcsolat meg is inog, ha szeretne, azon lenne, hogy a másikat leépítse, veled pedig erősebbé tegye a kapcsolatot.
Ha jó ember alapból, ha nem, én biztos nem adnék neki új esélyt később sem. Eldobott másért, holott erre nem adtál okot. Talán idővel bánni fogja, talán nem, de ez már nem a te problémád. Ne akarj ilyen embert magad mellé soha.
Az első hozzáfűznivalóm az lenne, hogy 2,5 év kapcsolat kb lepkefing. Ennyi ideig bármilyen értelmes ember fent tud tartani egy párkapcsolatot "tökéletesként".
De a ti kapcsolatotok nem volt az. A párod nem szerelmes beléd. Ez pedig pontosan azt jelenti, hogy valamit nagyon elrontottatok, nem fektettetek elég energiát ennek a fenntartásába. Aki beleszeret másba az téged már régen nem szeretett. Ha vissza akar menni hozzád az csak a kényelem meg a biztonság miatt lesz. Csak ezt a biztonságérzetet szereti, ezt dobja el nehezen, nem pedig téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!