Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinàlnak olyan nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinàlnak olyan nagy dolgot sokan az exből?

Figyelt kérdés

"Lehet újrakezdeni az ex-el?" "Hiànyzik az ex-m, kereshetem? :-(" "Lehetséges baràrsàg az ex-el?" Stb...

Megőrülök!

Én az összes volt csajom életéből eltűntem, nem keresem őket. Tudok csajozni, nem okoz gondot új nőt szereznem, a régieket meg leszarom. Abszolút hidegen hagy az összes exem, max akkor veszem elő őket, amikor hatalmas röhögések közepette a kocsmàban előadok egy vicces story-t azokról a buta pi**àkról, és az asztalnàl mindenki gurul a nevetéstől. Jól érzem magam így, nem értem, màsok miért nem tudnak túllépni. Vagyis értem, de akkor is. Nevetséges.

2019. ápr. 15. 21:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Minden pàrom hülye pi**a volt, de ezek az események inkàbb az én hibàim, mert nem ismertem fel, és összejöttem velük. Szóval én nagyobb hülye voltam, mint ők! Nem vagyok amúgy híve az ex tiszteletének.

2019. ápr. 15. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Stresszes vagy? Vagy lelkisérült? Mert az írásodból ez jön le.
2019. ápr. 15. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a nevetséges, ahogy te hozzáállsz a nőkhöz, az exeidhez. Lehet hogy buta pi**àk voltak, lehet hogy te voltál a hülye, hogy egyáltalán összejöttél velük ... de akkor is sokat elárul, hogy így beszélsz az exeidről.

Ha egy komoly és hosszú kapcsolat véget ér, az természetesen fájdalommal jár, leginkább annak a félnek, aki nem akarta, hogy vége legyen. Általában ezek szokták meghosszabbítani a saját szenvedéseiket az általad említett kérdésekkel, mert azt hiszik, hogy vissza lehet csinálni. Általában nem lehet, és nem is érdemes.

A legkönnyebb az, hogy eltűnsz az exek életéből. Csak tudod, ezt nem mindig lehet megtenni. Történetesen akkor, ha az az ex a gyermek(i)d anyja, akkor muszáj tartani vele a kapcsolatot, ha tetszik, ha nem.

2019. ápr. 16. 07:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Senkinek sincs azzal baja, ahogy az exeimről beszélek. Ők folyamatosan humor forràsai a spanoknak, a csajok meg tanulnak a hülyeségükből, senki se szólt, hogy szarul csinàlol valamit.

A GYIK-es alternatív (hamis) tàrsadalom körében terjedt el az ex tisztelete, mint ahogyan innen való a salàta/babapunci elnevezés is.

Élőben nincsenek ilyen dolgok, ez a GYIK, ahol minden màshogy van.

2019. ápr. 16. 08:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Arra esetleg nem gondoltál, hogy azért poén ez a társaságodban, mert a hülye, az általában hülyékkel veszi körül magát, másképp szembe kéne nézni azzal, hogy hülye? Ezt nem csak te csinálod, minden idióta.
2019. ápr. 16. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!