Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti elhinnétek neki, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek neki, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőm 18 éves, hostess munkát vállal egy héten 3 alkalommal napi 4,5 órában. Erre kap 30 ezer forint fix pénzt és a legutobbi alkalommal 8ezer jattot, és általában korábban elengedik.

4 óra munkáért 40 ezer forint.

Újpalotán van egy irodaház, ott "konferencián"(péntek,szombat,vasárnap) házon belül kell embereket kísérni ha valaki nem tudja mi hol van, kávét főzni iratot rendezni stb.

Azt állítja, hogy a lányokat 2-3 év után cserélik hosszabb távon nem működik.

Ennyit tudok róla, és most, hogy leírtam elég érdekesen adja ki magát.

Rendszeresen szexelünk viszont nem csókol meg rendesen a nyelve a szájában marad a kezét száját rajtam nem használja egyáltalán. 3 hónap után. De a szex rendben van.

Ő az előző fiújára fogja ezt, én viszont azon gondolkozok hogy a munkával van-e összefüggésben.

Jó embernek tartom és nem hiszem el hogy ennyire rossz emberismerő vagyok.

Szerintetek?

Köszönöm szépen

2019. ápr. 11. 23:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
17-es én se teszek ki képet a munkahelyemről a kollégáimmal. de én nem egy 18 éves lány vagyok! a mai 18 éves csajok a facebookon, instán élik az életüket. egy ilyen lányok bárhova mennek az első dolguk hogy képet tesznek ki magukról. az gyanús lehet, ha mindenhonnan suliból, edzésről, összejövetelekről folyamatosan képeket tesz ki.. de a melójából egyet sem. te gondolkodj inkább.
2019. ápr. 12. 10:12
 22/29 anonim ***** válasza:
76%

Fiatal csaj vagyok, szoktam instára posztolgatni pl tájképeket mikor kirándulunk, vagy valami, de most munkában mégis mi a túrót kellene fotózgatnom? :D

Komolyan, valaki homályosítson már fel, ilyenről még nem is hallottam, hogy valaki munkahelyén fotózgat meg posztolgat. Az íróasztalomat kéne lefotóznom, a monitorom, vagy az iratkupackámat?

2019. ápr. 12. 10:17
 23/29 anonim ***** válasza:
39%
igen de azok a csajok akik hostessként dolgoznak nem bírják ki hogy ne tegyenek ki képet magukról. elegáns menő környezet, csilli-villi minden és ki vannak öltözve, ki vannak kenve, nekik ez majdnem olyan mint egy bál. nyilván senki se fog a gyárszalag mellől posztolni .. :D
2019. ápr. 12. 10:25
 24/29 anonim ***** válasza:
43%

Hát nem tudom. Mint írtam, én is dolgoztam ilyen "vendégterelgető" emberként rendezvényen (Múzeumok éjszakája, különféle előadások, nyílt napok), még mielőtt a vendégek megjöttek persze lefotóztam pár műtárgyat, de nem posztoltam sehova, meg magamról nem csináltam... Nem mindenki kényszeres magamutogató. :D

2019. ápr. 12. 10:33
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
ez nagyon dicsérendő, hogy te nem vagy ilyen, viszont a 18 éves lányok 99 %- a sajnos igen.. :D belőlük kell kiindulni
2019. ápr. 12. 10:34
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemi csoporttársam is vállalt ilyen munkákat, hogy kitudja fizetni a koliját és legyen mit ennie, fél évre rá meg saját lakás Bp-en és 6 millás hibrid autó.

Kétlem, hogy igazat mondott volna, hogy csak embereket kísérget...

2019. ápr. 12. 18:16
 27/29 anonim ***** válasza:
40%

És csak hajtja a saját hülyeségét 😂

Ismeri a lányok 99%-át, azért ilyen magabiztos 😁

2019. ápr. 12. 21:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, kiderült valami azóta?
2019. ápr. 21. 18:49
 29/29 A kérdező kommentje:

Igen köszi az érdeklődést, elmondtam neki hogy ezt nem hiszem el amit mond szeretném, de nagyon irrealisnak tartom.

Azt mondta hogy nem tudja hogy gyozhetne meg és másnap felmondott.

Most hogy ezt meglépte hibátlan a kapcsolatunk, a lényeg nem derült ki, de ha csinált is valami olyasmit már nem számít ezzel, hogy ezt meglépte teljesen levett a lábamrol :))

2019. ápr. 23. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!