Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, érdemes várni? Tanácstalan vagyok.
A párom(volt) elköltözött tőlem, de a mai napig néha eljön és minden történik ugyan ugy mint egy kapcsolatban.
Kérdeztem tőle miért nem költözik haza, és az volt a válasza, szeret jó velem, soha nem bántottam meg de nem akar már velem lenni.
És ezen én nemtudok eligazodni :( menekül az érzései elől!?
Azt mondja szeret s én ugy gondoltam csak egy kis időre van szüksége.
De ezek szerint akkor nem.
22 éves így nem vagyok benne biztos hogy ő ezt jól meggondolta mit is szeretne.És gondoltam még adok neki időt
22 évesen hidd el, pontosan tudja mit akar. És azt is pontosan tudja, hogy mond egy-két szép szót és már elalélsz tőle, amit ki is használ, mert egy rózsaszín ködben élő naiv lány/nő vagy.
Ennél több tartásod is lehetne és tarthatnád magad többre egy olcsó r#bancnál.
A "nem akar veled lenni" melyik része nem világos számodra? Rohadtul nincsennek már irántad gyengéd érzései, így ezek elől nem is tud menekülni.
Jaj drága! 22 évesen olyan könnyen kimondják, hogy "Szeretlek", ha ettől a bugyi lekerül..
Komolyan? Te mennyi idős vagy, hogy ennyire naiva vagy?
Hidd el, pontosan tudja, hogy mit akar.
Ugye azt mégsem mondhatja neked őszintén, hogy
"Nézd Petra! Nem érzek irántad semmit, nem szeretlek, csak amíg nem találom meg életem nőjét addig téged duglak meg, mert arra szükségem van..
Ha ezt mondaná őszintén, akkor beengednéd a bugyidba? Ugye hogy nem.
Kapcsolatot már nem akar, de attól még jó veled a szex. Így kényelmes neki, független, ha nem talál valakit akkor te is ott vagy neki.
Tudom, nehéz az elengedés, de hosszútávon azzal jársz a legjobban, ha lezárod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!