Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményed a telefonon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a telefonon történő szakításról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, amikor a srác vagy a csaj, nem személyesen, hanem telefonon szakít az addigi párjával? Volt már veletek hasonló esetleg tettetek már ilyet? Mit gondoltok erről?

2019. ápr. 3. 13:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
Egyszerű, gyors, praktikus. Legjobb a rövid SMS. Az a kedvencem, majd tiltás mindenhonnan.
2019. ápr. 3. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az exem erre még telefonon sem volt hajlandó. Már le volt foglalózva a ház, amit megvettünk volna, tervben volt az esküvő és a közös élet, mikor egyszer csak eltűnt. Hiába hívtam, nem vette fel, az üzenetekre nem válaszolt. Pár nap elteltével nagy nehezen felvette a telefont, de egyetlen kérdésemre nem volt hajlandó válaszolni, csupán arra a kérdésemre válaszolt egy enyhe igennel, amikor azt kérdeztem, hogy "Meggondoltad magad?" Ezek után közöltem vele, hogy örökre felejtsen el, tehát gyakorlatilag én szakítottam. Más lehetőséget nem adott.
2019. ápr. 3. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Az a véleményem, hogy gyáva féreg és jellemtelen, aki így szakít.
2019. ápr. 3. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

velem sajnos történt már ilyen

elvileg személyesen akarta volna megbeszélni, de nem találkoztunk volna még egy hétig, így üzenetbe tette

nem örültem neki, sokkal jobb lett volna ezt személyesen és mivel utána nem is akart találkozni és beszélni róla, nekem nehezebb is volt lezárni a kapcsolatot (és nagyon úgy tűnt, hogy neki is)

szerintem sokkal tisztességesebb dolog ezt nem telefonon intézni, még ha nehezebb is a szemébe mondani, hogy vége

2019. ápr. 3. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon gyáva viselkedés, nem felnőtthöz méltó. Mondjuk nekem mégjobb volt: az első barátom whatsappon szakított, de előtte napokig nem írt mert összevesztünk, nekem kellett végül ráírni, hogy most akkor mégis mi a fene van, erre még annyit sem volt képes írni, hogy vége, hanem ködösen annyit írt, hogy "most egy ideig szeretnék egyedül lenni a világtól elzárva". Ez is hasonlóan szánalmas kategória.
2019. ápr. 3. 14:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Fbon dobott az exem, gyermekes anya, azt gondolna az ember komoly felfogasu no, aki mar gyermeket nevel es 28 eves.
2019. ápr. 3. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

Van az a szint, ahol jobb a telefon. Pl amikor akivel szakítasz folyton könyörög és nem bírsz szabadulni. Amúgy nem tartom korrektnek.

30n

2019. ápr. 3. 17:08
 18/21 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem tudja megindokolni értelmesen akkor teljesen mind1 hogy személyesen vagy a világhálón keresztül teszi.
2019. ápr. 3. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
Azt mondja az ember vége, soha nem értettem, mit kell még ezen megbeszélni???? Akkor már nincs mit megbeszélni. Az meg igazán mindegy, élőbe, neten, sms-ben közli az ember ezt az egy szót, hogy vége. A lényegen nem változtat.
2019. ápr. 3. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Az esetek túlnyomó többségében nagyon gáz (kivéve olyankor ha mondjuk a nő tudja, hogy a férfi odavágna egyet, ha szakítani próbálna) szerencsére nem volt még részem ilyen megalázó dologban.
2019. ápr. 3. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!