Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj az, ha ahogy telik az idő a szakítás óta (négy éves párkapcsolat, másfél hónapja dobott a semmiért telefonon) egyre inkább csak a haragot érzem az irányába?
Figyelt kérdés
25F, 25L, én vagyok a fiú2018. szept. 18. 17:35
1/5 anonim válasza:
Nem baj,rövid távon adaptív érzés a harag,segít túljutni rajta. Hosszú távon viszont el kell engedni,mert egészségtelen.
2/5 anonim válasza:
Természetes. Főleg, hogy egy több éves kapcsolatot telefonon volt csak képes lezárni.
4/5 anonim válasza:
Olyan nemetezik hogy a semmiert. Ezzel nem azt akarom keresni mi az ok hiszen ha PÁR kapcsolatról beszèlünk akkor az òròkkè helyénvaló mondas èrvènyesül: 'Kettőn àll a vásàr'
Bosszankodas helyett vond kérdőre szemèlyesen ha masèrt nemis, azèrt hogy ne maradj bizonytalan mert ez gyötör nem az hogy hogyan, mit tett a másik, hanem hogy mièrt.
(Cristian)
5/5 A kérdező kommentje:
#4 állítása szerint "egy ideje már nem arra vágyott, amit én nyújtottam neki", de a szülei mérgező természete és állandó ellenem hangolása játszott közre szerintem.
2018. szept. 21. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!