Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a haverjaiknak őszintén beszélnek a szakításról, az érzéseikrők vagy menőznek, hogy "letojom, csak nem lesz kit megdugni. Egy ideig"?
Ez emberfüggő. Nem lehet általánosítani. Jelenleg van egy ismerősöm, ex barátnőm ex pasija :D, ő most össze veszett mindenkivel, mert mindenki exünkkel baszogatta belefáradt..
Azt mondta túl van rajta.
Intelligencia meg érettség kérdése. Én például tudom a páromról, hogy őszintén szokott párkapcsolati dolgokról beszélgetni, de neki normális barátai vannak akikkel lehet ilyesmit. Gyakran visszahallom, hogy milyen szépeket szokott rólam mondani, néha persze szívják is vele a vérét a srácok. :D
Nekem is van egyébként jó pár fiú haverom, ők is többnyire őszintén szoktak ilyenekről beszélgetni. Azokkal a haverjaikkal, akikhez tényleg közelebb állnak mindenképpen. Hogy kevésbé érett vagy intelligens rétegekben hogy megy ez azt nem tudom. Nyilván ha olyan a társaság, hogy hírből sem ismernek hosszú távú kapcsolatot vagy tiszteletet a nők felé ott nem kezdik el mondogatni, hogy szeretik a párjukat vagy hogy megviseli őket a szakítás.
Ha haverok alatt 2-3 régi, legjobb barátomat értem, akiket már 15 éves korom óta ismerek és a mai napig heti szinten tartjuk a kapcsolatot, akkor igen.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!