Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a TELEFONON való szakitásról?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te jó ég, micsoda bunkóság
2012. aug. 14. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Bunkóság.
2012. aug. 14. 14:33
 3/12 okoska31 ***** válasza:

Távolságtól függ. Ha országok vannak köztetek, akkor nyilván elfogadható.

Ha viszont 3 utca, és csak nem mered személyesen - akkor tényleg bunkóság.

2012. aug. 14. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
velem így szakítottak 3 év után 20 évesen, szerintem ez olyan gerinctelen gyáva dolog, amilyet az ember még nem látott :)) az ilyenektől jobb is megszabadulni sajnos, bármennyire is fáj az adott pillanatban, pár hónap múlva rájössz, hogy ez görénység.
2012. aug. 14. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Gyáva és gerinctelen dolog. Mond a szenébe!
2012. aug. 14. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Az sms vagy a hang posta nagyobb bunkosag. A telefon sem annyira udvarias, de legalabb nem latni amikor a masik esetleg eksirja magat.
2012. aug. 14. 14:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is ezen a véleményen voltam mindig is, és 2 év után ezzel kellett szembesülnöm Távolság az volt, kb 70 km, de találkoztunk hétvégenként...végezhette volna úgy is h találkozzunk, pláne h én elutaztam volna megbeszélni vagy azért h legalább a képembe is megmondja a drága leányzó h mit, h, miért... -.-"
2012. aug. 14. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mióta jártok. Vannak az esetek amikor még randiztok, mondjuk már a 6. 7. randi, és már nem vagytok ismeretlenek, már már lehet mondani hogy jártok, de aztán mégis úgy érzed hogy hiányzik valami plussz, akkor nem gáz a telefon vagy más megoldás a személyesen kívül. De ha már tényleg rendes barát barátnő kapcsolat, akkor gáz.
2012. aug. 14. 14:53
 9/12 anonim válasza:
Velem telefonon, sms-ben és e-mailben szakított a barátom több, mint 1 év után 18 évesen. Akkora bunkó volt, hogy örültem is, hogy végre vége. De ez a szakítási mód arra vall, hogy az illető egy neveletlen görény, aki nem tiszteli meg a másikat azzal, hogy a szemébe mondja...
2012. aug. 14. 15:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Majdnem 2 éves kapcsolat volt....mivel távkapcsolat volt, ezért amikor hétvégenként eljött akkor mindig nálam maradt...szóval nem volt ez annyira kezdő fázisban, pláne 17 éves korban...:S
2012. aug. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!