Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi idézetről?
Figyelt kérdés
"If it is still in your mind, it is woth taking the risk" Paulo Coelho.
Én teljes mértékben egyetértek vele, de automatikusan feltevődik bennem a kérdés, hogy mi van, ha a másik fél nem ont így érez? Elég bonyolult helyzetben vagyok most... Segítsetek!
2012. aug. 14. 13:52
1/4 anonim válasza:
öhm és aki nem tud angolul?rájuk nem gondoltál?
2/4 A kérdező kommentje:
azt hittem, ez elég egyszerű ahhoz, hogy mindenki megértse...
valahogy így jönne ki magyarul: Ha még mindig rá gondolsz, akkor kockáztass érte.
2012. aug. 14. 14:09
3/4 anonim válasza:
Ha valaki németet tanult akkor is elég 1x nem?-.-
Amúgy nem tudom.Szerintem ha másik nem érez semmit,akkor felőle lehetsz te obama,hős tűzoltó aki gyerekeket ment vagy isten.akkor sem fogsz tetszeni neki
4/4 anonim válasza:
Kedves kerdezo, ha mar egybol ket fel kozotti kapcsolatra asszocialtal, megis mi az amit egyaltalan kockaztatni tudsz?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!