Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Szerintetek min múlik az, hogy valakiknek mindig szerencséjük van, hogy találnak egy embert akivel kölcsönösen szerethetik egymást, míg másoknak sosincs?
Figyelt kérdés
Értem ezt az élet más oldalaira is. Valakiknek a gondjuk csak az, hogy hová menjenek nyaralni, míg mások gályáznak minden nap ugyanúgy. Mi kell ahhoz, csak valaki szerencsés legyen?2012. aug. 12. 19:20
1/17 anonim válasza:
A szerencséhez agy kell, az befolyásol mindent!
2/17 anonim válasza:
Eldönteni, hogy én változtatni fogok. Minden fejben dől el!
3/17 A kérdező kommentje:
Értem, ebben van igazság. És pl az a lány, akit ismerek, és csak beleszületett egy gazdag családba? Csak az a dolga, hogy nyaraljon stb. Ahhoz milyen agyra van szüksége?
2012. aug. 12. 19:25
4/17 anonim válasza:
a hozzáálláson múlik. meg h mennyire vagy megelégedve magaddal. a lány kibe szeret bele? egy mosoolygós vagy 1 állandóan búvalbélelt srácba?
5/17 anonim válasza:
egyrészt fejben dől el, másrészt társadalmi pozíció szerint
mindenesetre sosem árt ha van zseton a buxádban:)
6/17 anonim válasza:
na de a családja valahogy csak gazdag lett nem?
7/17 anonim válasza:
nála kevesebb eséllyel alakul ki az a dolog, hogy megbecsüli amilyen van, és nem fog tudni kűzdeni a dolgokért, mert mindent megkap. szerinted ez olyan irigylésre méltó?
8/17 anonim válasza:
Aki beleszületik, annak nincs szüksége agyra, de akinek ez nem adatott meg, annak megadhat az agy segítségével.
9/17 A kérdező kommentje:
S a körülmények nem befolyásolnak semmit sem? Mármint, hogy ha nehezebb körülményeid vannak, akkor hogy maradj motivált? Mert nekem nem egyszerűek a körülményeim, s állati nehéz meglátni a jót...huszonévesen kb annyit megéltem már, mint 40-esek, 50-esek...s nem jó dolgokat...
2012. aug. 12. 19:28
10/17 anonim válasza:
aki mindig talál annak valójában nincs szerencséje, ha egyet sem tud megtartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!