Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Szerintetek min múlik az, hogy valakiknek mindig szerencséjük van, hogy találnak egy embert akivel kölcsönösen szerethetik egymást, míg másoknak sosincs?

Figyelt kérdés
Értem ezt az élet más oldalaira is. Valakiknek a gondjuk csak az, hogy hová menjenek nyaralni, míg mások gályáznak minden nap ugyanúgy. Mi kell ahhoz, csak valaki szerencsés legyen?
2012. aug. 12. 19:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a kommenteket. Szerintetek hol dől az el, hogy az egyik ember mindig kifogja a nagyhalat, úgy értem a jólétet az életben, míg a másik (aki fejben, mentálisan bár sokkal okosabb az előző esetnél) mégis csak pechet tud felmutatni mindenben? :)
2012. aug. 12. 19:32
 12/17 A kérdező kommentje:

7. válaszolót idézem:

"nála kevesebb eséllyel alakul ki az a dolog, hogy megbecsüli amilyen van, és nem fog tudni kűzdeni a dolgokért, mert mindent megkap. szerinted ez olyan irigylésre méltó?"

De mi van ha nem is lesz szüksége rá sosem, hogy kialakuljon mert mindig jól fog élni betonbiztos vállalkozás, örökségnek köszönhetően? Tehát nem kell agyalnia sohasem, hogy mit vehet meg meg mit nem!

2012. aug. 12. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
és akkor mi van? attól h itt sírsz, meg hogy annak a csajnak jó, te még nem fogsz kimászni a sz*rból. azon munkálkodj h neked jobb legyen, ne azon ahyalj, h másnak milyen.
2012. aug. 12. 19:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazad van. Teljesen! Csak nem tudom, hogy mihez kellene kezdenem. Úgy érzem van bennem egy energia blokk..
2012. aug. 12. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Én egyetemen megismerkedtem egy sráccal, aki egy gettóból jött az egyetemre. Az anyját folyton verte az apja, olykor a srácot is, az apa elitta azt a pénz amit az anyja megkeresett. Később az anyja annyira mély depresszióba esett, hogy végül megölte magát.

Ennek a srácnak nem volt semmije csak egy részeges apja, aki azonnal elzavarta dolgozni, mert már a felesége nem kereshetett több pénzt neki. Akkor eldöntötte a srác, hogy neki ennél csak jobb élete lesz. 5 hónapig élt az utcán, mire lett lakása, beiratkozott esti sulira, ott érettségizett és most itt tanul velünk, mint egy normál egyetemista. Az ösztöndíja mellé még keres pénzt, hogy fenn tudja tartani magát és a lakását már vett.

Ő szerencsés ember, mert már leszerződött egy céggel nem hivatalosan, akik tárt karokkal várják őt ha megvan a diploma. És, hogy ezt, hogy érte el? Dolgozott suli alatt. Sok diákmelón volt és sok céget látott. Az egyik cégnél különösen hasznosnak bizonyult és tetszett a cégnek, a fiú munkamorálja és hozzáállása. Ennyi.

Neki "sínen" van a jövője. Pedig hozzám a béka segge alól indult.

Ő úgy döntött, hogy mer változtatni. Mer más lenni. És ezért én felnézek rá és triplán megérdemli a megbecsülést, tiszteletet.

Nálunk él a mondás: aki akar valami lehetetlent, az előbb utóbb megtalálja a módját!

2012. aug. 12. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Különböző élethelyzetbe születünk bele, mait aztán formálunk mi is, meg a sors is. Ennyi.

Neked az a gnodod, hogy másnak az a gondja, hogy hova menjen nyaralni. Annak az illetőnek meg az a gondja, hogy XY-nak nincs semmije, mégis boldog a feleségével és vágyik erre a szenvedélyre.

2012. aug. 12. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
A legfontosabb hogy tüzz ki magad elé célokat. Hosszú és rövidtávú dolgokat is. És igyekezz hogy minden egyes nap egy kicsivel közelebb kerülj a céljaidhoz. Én pontosan ezt tettem. Érettségi után szakmát tanulom, mellette diákként gyárakban melózok hogy pénzem is legyen. Most már van elég félretett pénzem, bár még kell hozzá hogy tudjak egy lakást venni, mert nekem ez a célom, hogy saját lakásom legyen és olyan állásom amit szeretek. Nem születtem gazdag családba és lehet hogy ez. Az én "szerencsém". Mert ezáltal lettem értékesebb ember nem pedig egy elkényeztetett p.csa :-)
2012. aug. 13. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!