Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek hogy lehet feldolg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet feldolgozni egy szakítást? Van erre "legjobb" módszer? Vagy újrakezdésre esély?

Figyelt kérdés

Barátnőm Szakított velem 3 hónapja, azóta folyamatosan rágondolok, és majdnem minden éjjel ha sikerül elaludnom róla álmodok... Naponta beszélgetek vele, és kezdem úgy érezni hogy direkt élvezi hogy szenvedek.. Megkérdeztem egy idő után hogy "lát arra esélyt hogy mi ketten együtt még?" Erre azt válaszolta hogy megvan az esélye..

Néha meg teljesen elutasító, és lekoptatósan ír..

Szerintetek hogy tudnám elfogadni a helyzetet?

Mert az a gyanúm, hogy ő tisztában van vele hogy nem akarja újrakezdeni, csak nem akar megbántani..

Szakításunk után 4 szer találkoztunk és szex is volt..

Tudnátok tippeket adni hogy mit tegyek?

Én őszintén szeretem őt.. És kezdek begolyózni..

egy kis infó: 2 évig voltunk együtt, (én 24F ő 23L)

szakítás oka, igazából sok volt a vita a vége felé, és mondhatni felindulásból szakított velem..

2019. márc. 23. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

No megnéztem a 3.számú válaszoló által ajánlott videót.

Szerintem a bikinis csajon a világos és a kék színű áll a legjobban,de nem rossz a csillogós zöld színű egyberészes sem. Hogy őszinte legyek tudjátok-e, mi állna a csajon a legjobban?...

Hát én! :))

Szóval kedves szerelmi bánatos 24F, kis f-el írva, azt ajánlanám neked,hogy tedd féltékennyé a volt barátnődet egy másik új barátnővel,még akkor is ha neked ez fáj.

Lehet hogy az exed ettől még nem jön vissza, viszont neked lesz egy új nőd,aki ha megtudja hogy az ex miatt aggódsz neki is szar lesz,és az is otthagy,és akkor végül mindhármótoknak szar lesz. No azután meg jöhet a harmadik nőd,akivel egy kicsit jobb lesz. Hát kb ez a menet-trendi.

2019. márc. 26. 13:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a mai vidámságot, vissza térhetnél akár minden nap :D

besírtam rajtad :DDDDDDDD

2019. márc. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!