Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a barátnőm, azért szakított velem, mert egy 45 éves nő meztelen fotókat küldött nekem?
A barátnődnek elmondod, hogy nem várod el tőle, hogy higyjen neked, mégha tényleg úgy történt, ahogy mondod.
Ha szakítani akar veled, tegye.
Ha nem fogad vissza 1 héten belül, felregisztrálsz egy társkereső oldalra, és keresel magadnak egy másik barátnőt.
...csak a 45 évest. :D
Ő egy exed,akit d*gtál. Az exel való kapcsolatot nem zártad le,gondolván ha egyedül vagy,legyen kihez visszamenned. A vénasszony meg kívánja a friss répát és küldi a fotókat,mert megteheti,nem zártad le a a kapcsolatot. Én adnék egy ultimátumot. Vagy lezárod teljesen,mégpedig azonnal (se személyes tali,se hívások,se semmi) vagy akkor menj hozzá és legyél vele boldog. De tuti,hogy pár faxa képet kérnék én is exektől,mert ha neked küldhetnek és még őrizgeted is,akkor én is nézhetem az exek répáit :D Ennyi. Amilyen az adjon Isten,olyan a fogadj Isten. Ja,és a barátnőd idegen férfiaktól kapott képeket,amiket megmutatott neked és nevettetek rajta. Te a szexpartneredtől kaptál,amit meg is tartottál és meglátta a barátnőd? Fordított esetben hogy reagáltál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!