Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szétköltözünk, hogyan viseljem el hogy nekem kell albérletbe mennem?
Figyelt kérdés
A párommal szétköltözünk, és mivel neki megvan a saját kis lakása, nekem albérletbe kell mennem. Mielőtt összeköltöztünk, egyedül laktam egy kellemes gyönyörűen felújított egyszobás lakásban, ami jó volt, saját magam számára otthonossá tettem, az egyik ismerősömé is volt, azért sokkal olcsóbban adta ki nekem, plusz én voltam az első lakója. Most nincs pénzem csak egy szobára, és osztoznom kell két lakóval. Szerencsére egy felújított állapotban kiadó szobára sikerült rátalálnom, de mégis, úgy érzem tönkre vagyok lelkileg. Most idegenekkel együtt lakni lesz a legnehezebb feladat, főleg, hogy egyedül szeretnék lenni, és előtte meg is szoktam, hogy egyedül éltem. Viszont ami még jobban fáj, az az, hogy nagyon otthonossá lett a lakásunk, ízlésesen berendeztük a hosszú idők során, a sok emléket magába szívták a falak, a bútorok is az övék, és bár a szobában, amit bérelnék van egy ágy, szekrény meg egy íróasztal, lakták is előtte, de mégis olyan otthontalannak érzem. Megszoktam a párommal a környéket ahol laktunk, itt volt fodrászom, orvosom, meg a megszokott útvonal is a bevásárláshoz. Most a környék ahová költözöm egy kicsit üres, távoli, nincs a közelben bolt sem, csak pár megállóra. Pénzem sincs bebútorozni legalább úgy, hogy otthonosabb legyen, na meg felnőtt nő vagyok, lassan 24 éves, és úgy érzem hogy nem tudok így függetlenedni, ha "csak" egy pár nm-s szobában kell lennem. A lakás ahol laktam vele, tágas volt, vezettem a háztartást, vendégeket fogadtam. Elég lehangoló lesz ez így most. Ezzel együtt elveszett a motivációm is, kezdek depresszióba esni. Hiányzik a párom, de a környezetpszichológia azért sokat csinál. Mit tegyek, hogy jól érezzem magam az új helyen? persze lehet reménykedni abban, hogy megszokom, elfoglalni magam, de félek, hogy sose leszek már olyan aktív mint azelőtt, és nem fog tudni lekötni úgy semmi, mint korábban, hanem teljesen elnyel a depresszió.2019. márc. 16. 13:48
21/27 anonim válasza:
Az a lakás soha nem volt a tied, nem ti rendeztétek be, hanem ő. Egy forintod nincs benne. Kicsit kevésbé kellett volna magadénak érezned, most nem fájna annyira.
22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked biztos valami komplexusaid vannak, mert nem a pénz számít! Igenis közösen válogattunk, rendeztük be. És túl végletes vagy
2019. márc. 17. 11:10
23/27 anonim válasza:
Te pedig anyagias és felszínes. A kis kényelmed miatt siránkozol ahelyett, hogy a kapcsolatodat gyászolnád. Biztos nagyon fontos lehetett. :) Ilyen az amikor magas lóról nagyot esel.
24/27 A kérdező kommentje:
Képzeld, írtma ki egy kérdést is a szakítással kapcsolatban is, szóval jobban tudom, mit érzek! Ez csak sajnos egy másik rossz a sokból.
2019. márc. 17. 11:45
25/27 anonim válasza:
Negyszobas kertes csaldi hazbol koltoztem 48 evesen egy panel lakas felszobajaba, 6 nm-be.Nehany evig alberletrol alberletre jartam,laktam egyutt otodmagammal,bereltem lakast kozosen hirdetes utjan megismert idegen novel,volt hazinenim es haziuram de minden koltozes utan nehany het elteltevel ujra otthon ereztem magam az adott helyen.Jo volt "haza"erni, es magamra zarni az ajtot.Szerintem az ember ugy van osszerakva,hogy alkalmazkodni tud az uj helyzetekhez, majd te is megszokod az uj eletedet.Viszont amig nem leptel tul a szakitason, addig szerintem sehol sem fogod jol erezni magad,mert ilyenkor uresseget erez az ember, es visszavagyodik a boldog idokbe.Ha te maradtal volna a lakasban,akkor is boldogtalan lennel, mert minden RA emlekeztetne.A motivaciodat pedig ne veszitsd el, nagyon is szukseged van ra, ilyen vesztes helyzetbol lesz szep gyozni.Sok sikert hozza.
26/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. márc. 17. 12:17
27/27 anonim válasza:
Az a lakás attól volt szép, hogy ízlésesen berendeztétek. Ha az ízlés és a stílus ott van bennned, csak idő kérdése hogy -akárhol is élj- a saját elképzeléseid alapján alakíts rajta lépésről lépésre és napról napra jobban érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!