Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szétköltözünk, hogyan viseljem el hogy nekem kell albérletbe mennem?
Köszi a válaszokat, azon vagyok, hogy remélem, megszokom.
Te, aki azt írod, hogy pénzessel voltam együtt, ő örökölt egy lakást, nyilván maradt pénze szép bútorokra! És ha egy 10nm szobában éltem volna vele, az sem lett volna baj. Kicsit tanulj meg értelmezni, azon van a hangsúly, hogy hogyan szokjam meg hogy egy tágas lakásból most egy kis szobában kell élnem.... idegenekkel
Nekünk eléggé elegáns volt, arc deco stílusban, szép bársony kanapé ikeából, igazán felnőttes volt, olyan álomotthon, amit ketten rendeztünk be. Biztosan nem szeretném, ha tinisen nézne ki, a matricák, meg mindenféle képekkel a falon."
Drágám nem fenéking tejfel az élet , és nem tart semmi sem örökké, tudod vannak akik olyan lakást bérlenek ahól le omlik a menyezet meg rossz a tus , és hónap végén örülnek ha vajas kenyeret tudnak enni, neked most az izlések legyenek a legkisebb problémáid.
Miért hiszem azt, hogy föld jegyű vagy? 😂
Én csak azt tudom mondani, hogyha neked ennyire fontos a jó környezet, akkor tegyél meg érte mindent. Melózz suli mellett, gyűjtögess, hogy legyen pénzed albérletre vagy önerőre. Költözz vidékre, ahonnan azért be tudsz járni Pestre, ott jóval olcsóbb albérletek vannak. Keresd a lehetőségeket, mert szerintem ez tök jó cél.
Amúgy mivel az előző lakás a párodé volt, az amúgy sem túl szerencsés, mert végig ki voltál ennek a helyzetnek szolgáltatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!