Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Oda minden emberi méltóságom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda minden emberi méltóságom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igen , szégyellem , de igaz . Nem nezek ki rosszul , volt egy ket partnerem mar , megfordulnak utanam a pasik .

Igen , tarskeresözöm. Szinte hetente alkalmam van talalkozni valakivel , ha akarom , most megis elakadtam, érzelmi fuggösegbe kerultem egy ird es mondd hatvanhat eves pasitól , akivel nyolc hétig jártam es nagyon szépeket mondott , hogy mi egy par vagyunk es össszetartozunk es husegesek vagyunk stb akkor nem is fogtam fel amikor belementem a jatekba , mert akkor igy fogtam fel , hogy ezek a szavak mekkora melyen szántanak az agyamba , es kicsiráznak

Kulsöre nem volt a tipusom a kora miatt de elfogadtam es le is fekudtem vele . Amit sose hittem volna de azt se hogy nemsokkal azutan rámun a bácsi aki apámmal egykorú es most mar nem hajlandó beszelni velem . Ez ket hete törtent azóta kivagyok magamból fordulva

Van 34 eves pasi aki környekez szexet akar es kuldött fotót félméterese van , talalkoztunk is egy kavera es elmehetnek vele egy körre de nemhogy nem akarok nem tudok ! Mert en erre az idös pasira gondolok es hianyzanak a beszelgetesek , a stilusa , többet jelentett mint gondoltam de mikor hivtam miutan szakitottunk azt mondta hogy nem akar hallani se rólam stb allitólag a hangulat hullamzasaimra raunt , hogy folyton szakitok stb es most mar több sanszot nem ad

Tényleg több talalkara van lehetösegem , nemcsak a fiatal hanem több mas is , de nem tudom meglépni mert csak ö tudott a nyelvemen beszélni .

Szenvedek es nem értem a helyzetet , Hihetetlen hogy egy huszonöt evvel idösebb pasira gondolok es még csak nem is kellekneki

Jól elvan nélkulem

Help !!!

2019. márc. 10. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
te hány éves vagy?
2019. márc. 10. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

ja, 41. A végét nem olvastam. Ha eddig nem változtál, ezután sem fogsz, engedd el, és ne stresszelj.

Nem mindenki lehet tisztességes, boldog, családos anya, kellenek ilyenek is.

2019. márc. 10. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Tudta az öreg, hogyan tud padlóra küldeni, és meg is tette. Tehát tudta a gyengepontodat.
2019. márc. 10. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
94%
Istenem... Már megint te! :-D
2019. márc. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!