Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda minden emberi méltóságom, mit tegyek?
Igen , szégyellem , de igaz . Nem nezek ki rosszul , volt egy ket partnerem mar , megfordulnak utanam a pasik .
Igen , tarskeresözöm. Szinte hetente alkalmam van talalkozni valakivel , ha akarom , most megis elakadtam, érzelmi fuggösegbe kerultem egy ird es mondd hatvanhat eves pasitól , akivel nyolc hétig jártam es nagyon szépeket mondott , hogy mi egy par vagyunk es össszetartozunk es husegesek vagyunk stb akkor nem is fogtam fel amikor belementem a jatekba , mert akkor igy fogtam fel , hogy ezek a szavak mekkora melyen szántanak az agyamba , es kicsiráznak
Kulsöre nem volt a tipusom a kora miatt de elfogadtam es le is fekudtem vele . Amit sose hittem volna de azt se hogy nemsokkal azutan rámun a bácsi aki apámmal egykorú es most mar nem hajlandó beszelni velem . Ez ket hete törtent azóta kivagyok magamból fordulva
Van 34 eves pasi aki környekez szexet akar es kuldött fotót félméterese van , talalkoztunk is egy kavera es elmehetnek vele egy körre de nemhogy nem akarok nem tudok ! Mert en erre az idös pasira gondolok es hianyzanak a beszelgetesek , a stilusa , többet jelentett mint gondoltam de mikor hivtam miutan szakitottunk azt mondta hogy nem akar hallani se rólam stb allitólag a hangulat hullamzasaimra raunt , hogy folyton szakitok stb es most mar több sanszot nem ad
Tényleg több talalkara van lehetösegem , nemcsak a fiatal hanem több mas is , de nem tudom meglépni mert csak ö tudott a nyelvemen beszélni .
Szenvedek es nem értem a helyzetet , Hihetetlen hogy egy huszonöt evvel idösebb pasira gondolok es még csak nem is kellekneki
Jól elvan nélkulem
Help !!!

ja, 41. A végét nem olvastam. Ha eddig nem változtál, ezután sem fogsz, engedd el, és ne stresszelj.
Nem mindenki lehet tisztességes, boldog, családos anya, kellenek ilyenek is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!