Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem az a férfi, akit életem szerelmének hittem, hogyan lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Néha írunk még egymásnak, de inkább én mint ő.
Azt mondja ő is szenved, de vagy nagyon jól leplezi vagy már túltette magát rajtam.
Nagyon nehezen viselem azt az időt, amikor nem dolgozok és egyedül vagyok a gondolataimmal.
Folyton rá gondolok, bele fogok őrülni ha ez így megy tovább.
Nem szoktam menni sehova, barátaim sincsenek.
Mit tegyek, hogy kevesebbet gondoljak rá?
2019. márc. 10. 15:46
1/5 anonim válasza:
Pedig jó lenne, ha eljárnál valahova, egyszer - egyszer bulizni, nem tudom elhinni, hogy tényleg senkid nincs, akivel elmész biliárdozni vagy moziba. Valaki csak van?!
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy ez csak egy téveszme volt részedről, és ahogy minden, ez is elmúlik. Változtass az életeden, akár alkoss új külsőt, akár foghatsz valami újba.
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs senki sem, akivel beszélhetnék.
Nem akarok ráakaszkodni senkire, hogy kisírhassam a bánatomat.
Nem tudom mihez kéne kezdenem, mennyi idő kell, hogy enyhüljön a fájdalom...
2019. márc. 10. 16:10
4/5 anonim válasza:
Annyi önbecsülésed sincs hogy azzal nem beszélsz aki szakított veled?
5/5 anonim válasza:
Elsőként szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert csak vissza fog rángatni, te meg hagyni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!