Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legmegbotránkoztatóbb közeledés feléd? Pl. A férjem és a felesége szeme láttára szájon csókolt. Mind a hárman lefagytunk.
Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 16:12
1/9 anonim válasza:
A kérdező azt írja, hogy a saját férje szeme láttára csókolta meg egy házas férfi akinek a felesége ezt szintén látta.
2/9 A kérdező kommentje:
Basszus 😅 szóval együtt vacsoráztunk a férjem a haverja és a felesége, és a férjem haverja csak úgy megcsókolt. Bocs, de hülyén fogalmaztam, mert nem fért ki a kérdésben.
2019. márc. 5. 16:25
3/9 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm igen.
2019. márc. 5. 16:26
4/9 anonim válasza:
Off: és mi lett ezután, hogyan reagáltatok?
On: Apám felőli abúzus, de ez nem ide tartozik.
5/9 A kérdező kommentje:
Kb. 2 perc lefagyás után a férjemet elkapta a harctérideg és leütötte a haverját.
2019. márc. 5. 16:37
6/9 anonim válasza:
Az én párom is így cselekedett volna.
7/9 A kérdező kommentje:
Az egészben a megdöbbentő, hogy a mai napig nem tudjuk, miért csinálta. Több mint tíz éve barátok voltak.
2019. márc. 5. 17:10
8/9 anonim válasza:
Szerintem itt a rendőrségi hírekből ismerős mondtad megállja a helyét: "Tettére nem tudott magyarázatot adni." Erre nem is lehet értelmes magyarázatot adni, ilyet egyszerűen nem csinál az ember. Mert tegyük fel, bejössz neki. De akkor se a férjed és az ő felesége szeme láttára ... Ennek így semmi értelme, ebből nem lehet sehogy jól kijönni.
Egyetlen értelmes magyarázat lehet, ha esetleg nagyon részeg volt, és akkor ez jó ötletnek tűnt neki, azt hitte nem is látják a többiek, stb. De ez akkor is milyen gáz már.
9/9 anonim válasza:
Félreérthetetlen célzást tett nekem egy nős férfi. De titokban tette, FB üzenetben. Én meg annyira szerelmes voltam, hogy magamon jobban megbotránkoztam, mint rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!