Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj, tévedek hogy igy gyászolom?
Nem vettem komolyan a kapcsolatunkat a nagy korkulönbseg miatt , huszonöt ev, a pasi javara plusz hogy kijelentette hogy nem penzzel fog kenyeztetni hanem szerelemmel .
Nem vartam töle penzt , de hogy igy kimondta hogy ne szamitsak semmire , anelkul , hogy en valaha elvártam , vagy kértem volna valamit töle , sertönek tunt . Utana folyton a penzen rugózott hogy igy meg úgy elvan adósodva , habar megkertem hogy ne meg beszeljunk a penzröl mert en sem allok jobban es legalab vidam temakat targyaljunk , ha mar beszelunk
De ennek ellenere megis par mondat erejéig megemlitette mindennap az anyagi helyzetet , amit cikinek ereztem , mert olyan erzesem volt mintha le szeretne tisztazni folyton hogy ö nem tud adni ( lehet tenyleg szegeny )
Utólag belegondolva , nem tudom abból amiket mondott mennyi volt az igaz , mert egyszer azt mondta hogy beteg stb ( lehet tesztelni akarta mennyire törödök mert nem nagyon mutattam erzeseket , kisse gatlasos vagyok ) es kiderult hogy nem volt igaz , de az mar a kapcsolat vege fele volt azt hiszem mar ramunt akkor
Joggal mert nem mutattam ki az erzeseim
Ö pedig annal inkabb . Komoly kapcsolatot akart hazassagot , soha egy ferfi sem beszelt igy velem azelött , vette a faradtsagot hogy megismerjen , kivancsi volt ram mindennap órákig beszeltunk , es mindig elerhetö volt ha en is hivtam de altalaban ö hivott mindig
Erzelmileg hozzaferhetö volt nem volt zarkózott , mondta hogy szeret , es ereztem hogy elfogad ahogy vagyok
Mindig kihangsúlyozta hogy ö csak az enyem mert szingli es ez nekem sokat jelentett mert ilyet senki nem mondott egy ferfi se eddig es tenyleg fantasztikus volt hogy ö volt Nekem es csak nekem .
Penznel többet erö erzeseket kaptam , ami lehet ha nem is volt igaz , valami új dimenziót nyitott meg bennem .
Sajnos nagyon hianyzik most hogy megszakadt a kapcsolat , letiltott mindenhol mert nem kapta meg amit vart , össze akart volna költözni allitólag par hetes kapcsolat utan .
Kertem a bocsanatot hogy legalabb baratok maradjunk mondta hogy meggondolja, majd par het múlva ha akar e baratsagot vagy nem
Ezek utan amiket mondott nekem a kapcsolat alatt teljesen megvaltoztatta ahogy a kapcsolatokat latom es nem erdekel senkimás pasi . Senki nem közelit igy ennyi erzelemmel , hozzam , nyiltan .konkretan elültette bennem hogy mar nem ö es en hanem mi vagyunk es ennek a vege jobban megvisel mint barmi mas , sose hittem volna . Fantasztikus volt tudni hogy ö csak azenyém .
Könnyebben tettem túl magam sok mas kapcsolaton amelyek sokkal hosszabbak voltak mint ez a rövid par hónapos kapcsolat
Azt mondta neki nincs ideje az ö korában egyuttjarni , ö össze akar költözni . 66 eves kulönben es cukros
Kulönben nagyon szerettem volna hogy legalabb baratok maradjunk környörögtem neki de törölt mindenhonnan , csak a skype rol nem
Aggódom is erte mert idös cukros , ragaszkodnák hozzá emberileg de teljes szélcsend
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem jobban jártál, hogy szakítottatok.
Idősgondozó szeretnél lenni nő helyett?
Értem, hogy mellbevágó tud lenni, ha valaki azt érezteti veled, hogy szeret, és fontos vagy, de vajon megnyilvánult ez tettekben is a részéről?
Nem ez a férfi különleges. Te voltál eddig mindig rossz pasival ezidáig. Most màr tudod, mit keresel, mit szeretnél, hogy bánjanak veled. Ne add alább, és találsz majd hozzád valót!
Kösz a valaszt
A következöket tette : marmint tettei a kapcsolatert , elvitt egyszer vendeglöbe , parszor kavezni es megvart a munkahelyem elött, autóztunk stb , vett ketszer viragot ennyi fert bele a ket hónapba
Multkor alattad tarskeresozott.
Meg neked volt agyors a tempoja, mert hozzad akart koltozni, te pedig nem akartad a lanyodat terhelni vele. Folyton ferditesz es torolteted a kerreseket, fuea vagy. Azt csodalom, hogy egy napot is foglalkozott veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!