Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, vagy tévedek?
Szerintem ennyire nem szélsőséges a helyzet a randit illetően. Akivel te megtalálod a közös hangot és el tudod képzelni, hogy 2-3 órán át beszélgess vele kellemesen, az valószínűleg hozzád hasonló szinten tisztában van önmagával, így számára egy randi csak egy randi, egy találkozó, egy kellemes program és nem taszítod depresszióba, ha nem lesz folytatása.
Amit kísérletnek gondolsz, azt mindenki csinálja... Használjuk is a kifejezést, amikor a tinik kísérleteznek a szerelemmel vagy valaki még bizonytalan és kísérletezik a szexualitásával...
Kedves Kérdező!
Bár sosem találkoztam hozzád hasonlóval, úgy érzem, hogy te látod jól a kérdést:
Nem helyénvaló hülyíteni valakit. Akkor randizzon az ember valakivel, ha szeretne is valamit az adott embertől, nem pedig csak önismereti kérdéseket feszegetni.
Nem szép dolog mások érzéseivel játszani. Sok ember nem így gondolja, mert önzőek. Ismétlem: te látod helyesen!
26/F
Szerintem randizgass nyugodtan. Akár be is vallhatod az illetőnek, hogy mondjuk eljárnál vele moziba, de te aszexuális vagy, sokra ne számítson.
Másrészt szerintem majd úgy jársz, hogy egyszer ha közelébe kerülsz amegfelelő pasanak, akkor lehet beindít majd az illata és onnantól nem lesz megállás.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem, hogy sikerült némileg megvilágosodnom. Ha jól értelmezem a 3. válaszolót, akkor tulajdonképpen mindenki kísérletezik, a nem aszexuálisok is ezt a játékot játszak, csak valakiben ez már tudatosult, valakiben pedig nem. Ha közösséget nem is tudok vállalni ezzel a felfogással, de azt hiszem, hogy értem valamennyire a logikáját, azonban maradok a 4. válaszolóval egyetemben az eredeti álláspontomon. Valójában ez a megértés ahhoz a felismeréshez vezetett, hogy még inkább elidegenítve érzem magamat a mainstream világától, de nem bánom, mert úgy érzem, hogy semmilyen formában nem tudnék így élni, lehet, hogy szélsőséges vagyok, sőt tudom, hogy az vagyok, de én a tiszta dolgokat szeretem. Ami az 5-ös válaszoló szempontját illeti, amit leírtál, az mind szép és jó….elméletben. Sajnos ezt már saját tapasztalatból tudom, hogy nagyon naiv az, aki elhiszi, hogy ez a gyakorlatban működhet. Nem egy negatív tapasztalattal lettem gazdagabb annak köszönhetően, hogy magamból kiindulva a lehető legőszintébben vázoltam a helyzetemet egy lelkes „udvarlónak” ,aki persze, mint a mesékben készségesen bizonygatta, hogy ezzel nincs semmi baj, ő csak barátkozni akar… Aztán a vége mindig ugyanaz volt, hogy jól hátba lettem szúrva, s amikor erélyesen visszautasítottam, akkor még én voltam az álszent dög, vagy kelletlenül elfogadta az illető a végső visszautasítást és ismét bizonygatta, hogy nincs semmi baj, de attól kezdve egyik napról a másikra már nem igényelte a társaságomat, vagy nyíltan ellenséges és rosszindulatúvá vált. Ami azért szomorú, mert némelyikükkel igazán tartalmas eszmecseréket folytattunk, ami nekem emberi kapcsolatok terén sokat jelentett, de tapasztalatom szerint csak akkor kíváncsi a többség a gondolataimra, ha mellette „másra” is hajlandó vagyok… S, hogy mit gondolok erről? Hogy nem minden arany, ami fénylik, s szerintem a velem ellentétes oldalon állók is pont ezt gondolják rólam. :D Ami pedig azt a kilátást illeti, hogy majd jön valaki, aki mindent megváltoztat stb…..Az élet nem tündérmese szerencsére!!! Az élet annál sokkal izgalmasabb és több lehetőséget kínál az unalmas mesebeli kliséknél, de ez is csak az én véleményem! :D
Még egyszer köszönöm válaszokat, nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan sikerül választ kapnom, de úgy fest a közhelyek ismét megbuktak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!