Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, ezért hagynak el a pasik?
Az az érzésem , hogy miután meglátnak meztelenül kiábrándulnak belölem. Határozottan ezzel latom összzefuggesben a kapcsolataim megszakadását
Nem vagyok mar huszonéves es volt egy csaszaros szulesem ami miatt a bör a hasamon sose jött helyre teljesen , kissé megereszkedett es emiatt szegyellös is vagyok .
Nem vészes , egy fél ujjnyit lóg , olyan mint egy mélyebb ránc de akkor is csúnya
Miutan megvan az elsö szex , akkor is ha hosszas udvarlas utan volt es szerelmesek vagyunk es kiismertuk egymast azelött a pasi utana kezd eltunedezni , es vegul szakit
Arra gondolok hogy szanalmas lehetek mert levetkzözeskor bizonytalan vgyok es emiatt oda a varázs
Azért hagynak el, mert valójában csak szexet keresnek.Ezt elég jól tudják leplezni az első szex megtörténtéig.Szerelmesek nem lesznek, max. mondják, hogy megkapjanak.Kiismerni?Hónapok alatt sem sikerül mindegyiket kérdező.Sokszor még egy élet is kevés rá.Az sincs kizárva, hogy melletted másokkal is ismerkednek, és addigra megvan a következő befutó náluk.
Én azt mondom neked, hogy ezeket ne sajnáld, ha lelépnek.
Akkor tudják meg, hogy gyereked van?
32/f
Szerintem igen,de csak akkor ha melletted mással is ismerkedik,és annak se gyerek nincs,se"tökéletlen" teste,téged meg nem is kedvel még igazán.Naná,hogy a tök egyedülálló,és szép bőrű nőt válassza.
Meg az is kérdés mikor közlöd gyereked van.
Lehet a mércét túl magasra teszed magadhoz képest.
Engem (régen) sorozatosan értek a csalódások, 20-25 között. Aztán elgondolkodtam. Itteni szóhasználattal élve a 10/10-es pasik kellettek, akik nagyjából minden nőt megkaphattak. Persze megkaptam őket egy időre én IS!....
Nekem az alakom volt szuper (legalábbis mindenki ezt mondta) ,az arcom viszont nem volt baba. Utólag 8/10-et adnék magamnak. Mikor ezt be tudtam látni és a saját szintemen ismerkedni sokkal boldogabb vagyok.
"mellei meg voltak ereszkedve, nem voltak feszesek, de engem ez nem érdekelt"
Én valami lovagrendért jelentkeznék valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!