Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte véleményeket kérek! Jol sejtem?
Jól sejted, hogy csalódott benned, mint emberben.
26/F
Te akarnál tőle valamit ebben az esetben?
A kapcsolat alatt nem kaptál esélyt?
Ha úgy nézed, az 1 meg is volt. Mérges rád, számold hozzá ezt is.
Találkoztok személyesen is?
Milyen fura, hogy ezt az elvet a nők már nem vallják, amikor a fiúk akarnának egy... első esélyt:
"Szerintem mindenki érdemel egy esélyt, senki sem tökéletes:/"
Adj neki időt. Jelen pillanatban nem akar semmit. Az ember olyan, hogy egy bizonyos idő elteltével rózsaszín szemüvegen keresztül tud visszatekinteni a múltra, a szép pillanatok felerősödnek, a rosszak enyhülnek. Ne keresd. Sehogy. Se szülinapi köszöntés, se karácsony. Ha véletlen összefuttok, mosoly, és nyugodtan, lazán "Héé szia! :)".
Kezdj el ismerkedni, és fejleszd magad tovább, csiszolj magadon, a hibáidat ismerd fel és napról napra, hétről hétre mindig válj egy kicsit jobb emberré.
Miért nem keressük? Mert ő dobott. Mindegy miért.
Ha viszont keres(értsd: felhív, sms-t ír, facebookon rádír, emailt ír | a posztolás, lájkolás, bökdösés stb NEM számít keresésnek), akkor pedig annyit mondasz "Ó szia, igen, blabla, köszi remekül vagyok, örülök hogy írtál/hívtál, szívesen összefutnék veled, mikor érsz rá?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!