Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Pillanatnyilag egy szerelmiháromszögben vagyok. Ha van kedved elolvasni várok őszinte véleményeket. Ne leszólásokat
az egyik srácba már úgy 2 éve,ha nem is szerelmes vagyok,de nagyon szeretem és nem is tudnám elképzelni az életem úgy,hogy ő ne lenne benne, de nagyon messze van és mikor lehetett volna lehetőségünk elrontotta nem egyszer.. de most itt a nyár megbeszéltük lejön hozzám erre én elmentem bulizni ahol megismertem egy másik srácot. Új, izgalmas, kiismerhetetlen és megcsókolt. Másnap írt,hogy még látni szeretne stb. Hatalmas bűntudatom volt mikor lejött hozzánk a másik srác, dehát már nagyon régóta vártam,mikor lép felém és nagyon jó nap volt és ő is megcsókolt. Aztán elmondtam neki az igazat. Persze nagyon rosszul esett neki mégis azt mondta meg akarja próbálni velem a távolság ellenére és döntsek.
Valamiért adni akarok egy esély az új fiúnak, viszont őt nem ismerem annyira és tartok tőle,hogy esetleg csak szexet akarna. De a másikkal meg nem lehetek csak azért mert megsajnálom.. viszont attól függetlenül szeretem
Az ismeretlentől mindenki fél.
Sajnálatból meg eléggé kínos helyzetek szoktak születni.
Várakozó állásmódot javasolnék. Amelyik kitartóbb, azzal próbálkozz.
Édesem, ez nem szerelmi háromszög. Van egy fiú, aki emberként a barátod, és megismertél valakit, aki meg új, friss, és felizgat.
Nyilvánvaló, hogy még fiatal vagy, tetszik az ismerkedés, még ki kell élni magad, mielőtt valami komolyba vágsz bele.
A barátot el fogod veszíteni, vagy így, vagy úgy, csak idő kérdése, amúgy sincs sok alapja a dolognak, az újat meg nem is ismered, lehet, hogy pár nap alatt rájössz, egy bunkó. Már most garantálom, hogy végül egy harmadik lesz a befutó. Legjobb út az egyenes, és látod, te magad is tudod, mit akarsz: új embereket megismerni, szórakozni. A kérdésedben már benne is a saját válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!