Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális hogy ezért szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezért szakítani szeretnék a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Durván önértékelési gondjaim vannak, aminek van alapja , egy lúzer vagyok semmit nem értem az életben pedig 29 éves vagy most rúgtak ki a munkahelyemről mert elbocsájtás volt nincs pénzem úgy érzem hogy nem tudom neki megadni azt amit érdemel ő egy tündér nem ilyen embert érdemel mint én. Persze vannak voltak ambícióim de semmi nem jön össze mivel egy örök vesztes vagyok. Nem tudja hogy ezen töröm a fejem , bár hoztam szóba és azt mondta hogy őt nem érdekli hogy nem vagyok gazdag vagy sikeres ő akkor is szeret.
2019. febr. 22. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A pasim is egy ilyen gyökér mint te... Egyik nap kirándulunk, tervezzük a jövöt. Másik nap rájön h "nem tudja nekem megadni amire szükségem van" nem ír, szenved, nem eszik, nem jön ki, csak akkor ha végre en elmegyek hozzá, akkor ott vár a megállóban.

Együtt maradtunk, de azóta se talált melót ami miatt egyre mélyebbre csúszik, rosszabb a kedve, nem érdekli semmi, és kizár az életéből... Nem tudom hogy mit tegyek vele, mert régen nem ez az ember volt mint most. :(

Szerintem menj el orvoshoz.

2019. febr. 22. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

JAj...Igen, sokszor kemény az élet, van akinek többször rossz mint jó. Viszont te valahogy már teljesen elfogadtad, hogy neked milyen rossz és már féltsz tőle, hogy valami jó is van az életedben. Totál kényelmesen elvagy a langyosban s ha a tündérrel is vége lenne akkor szépen az életed azon részére is rámondhatod, hát bizony neked semmi se jön össze. Ahogy mondtad, hogy te már felkészültél az egyedüllétre. Aztán tudnád magad s a kapcsolatotokat még 10 évig siratni.

Páromnak is volt egy ilyen időszaka, az őrületbe kergetett félig vele, mindig azt kérdezgette miért nem hagyom el, nem érdemel meg, mindent elront stb. Pedig csak a negatív hozzáállással van gond. Egyszerűbb sajnálnod magad mint tenni ellene. Legyél hálás s boldog. Meríts a kapcsolatotokból erőt s töltsön fel pozitív energiával.

2019. febr. 22. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Gagyi szöveg.

Tipikus 'hogy rázzam le anélkül, hogy én legyek a szr'

2019. febr. 22. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a saját nyomorod miatt akarsz otthagyni egy olyan nőt,aki azt mondja ez nem zavarja,tényleg hagyd is ott aztán ülj le egy sarokban és gondold át az életed...
2019. febr. 22. 23:14
 15/17 A kérdező kommentje:
11 es hány éves a barátod? megértem őt . Amúgy köszi a válaszokat nem hozzom fel a szakítást ugy döntöttem de remélem megjön az esze és majd ő dob engem.
2019. febr. 22. 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:

23 éves túl fiatal h elássa magát és nem érti meg h nem a pénzéért szeretem. Én nagyon jól tudom mi azami miatt vele vagyok, mit kaptam tőle mindig.

Ne szakíts vele mindig itt sírtok gyakorin h jaaj a csajokat csak a pénz érdekli meg h sikeres vagy e... Erre mikor meg van egy rendes lány aki támogatna h kigyere az egészből vagy csak néha felvidítana, akkor meg olyan önzők vagytok hogy semmit se tudtok tenni csak elmerülni. Na gratulálok.

Szedd össze magad, lépj tovább mindenkivel történnek rossz dolgok az életben, örülj h ő ott van neked és szeresd.

De szerintem az orvos tényleg kellene. A barátom is jár pszichológushoz, amikor túl férfiatlannakbérzi magát ahhoz h nekem beszéljen a fájdalmáról. Ezért borzasztóan tudok rá haragudni

2019. febr. 23. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem kell sajnáltatni magad.

De jó nagy hülye vagy. Ha szeret téged basszus az adhat erőt.

Ez imposztorszindróma amiben szenvedsz.

2019. ápr. 30. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!