Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés mennyi idő után? Hogyan?
4 évig voltunk együtt ( én N 32 / F 42) a végére nagyon sokat vitatkoztunk,sokszor az én hibámból. Ő szakított velem már lassan 2 hónapja,ez idő alatt volt hogy találkoztunk,sokszor beszéltünk.Szeretjük egymást.
Átbeszéltük,hogy min kellene változtatni.De Ő csak azt akarja,hogy én változzak,ő majd csak akkor változtat,ha látja rajtam a változást. Ez megy 2 hónapja. Tegnap megmondtam neki,hogy így nem lehet élni,csak az idő megy. Le tiltott minden honnan.( fb,instagram,telo) Szerintetek van értelme próbálkozni, újrakezdeni?
Nincs. Úgy meg nem lehet újra kezdeni, hogy csak az egyik fèl változzon, ő meg majd akkor lesz hajlandó ha... Ezen a ponton el is bukott az újrajezdès èrtelme.
Ha meg le is tiltott, akkor elèg egyèrtelmű, hogy mègsem szeret.
Lèpj túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!