Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel fog keresni magától egy idő után esetleg még akkor is, ha már nem szeret?
Arra gondoltam itt, hogy ha eszébe jutnék 1-2 dologról.Már egy ideje külön vagyunk. Hirtelen azt hittem utánam megint az exével lesz,de mégse. Viszont én szeretném,ha velem lenne újra. De nem akarok ráírni... jobban örülnék ha ő jelölne be Fb-n meg írna rám messengeren. :/
Ha valaki tud valami normális tanácsot adni,azt megköszönném.
Ha lezárta, akkor nem fog keresni. Miért tenné? Minek?
Az egy dolog, hogy eszébe jutsz erről-arról, nekem is eszembe jut néha valamiről az exem, de eszembe se jutna megkeresni, nincs már közünk egymáshoz.
Igazából itt két választásod van - vagy megkeresed és tisztázod a szándékaid, hátha, vagy a túllépésre koncentrálsz. Abban reménykedni, hogy majd visszatáncol hozzád magától, egy igen buta és naiv dolog, ráadásul teljesen felesleges, gondolom okkal lett vége a kapcsolatnak.
Ez neked emberi kapcsolat?,te kis hülye,
Apáddal,anyáddal is facebookon meg massengeren tartod a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!