Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltak már meg? Hogy történt? Lebukott? Vagy magától elmondta? Esetleg te csináltad? Meséld el.
Olyan storykra vagyok kíváncsi mikor egy párkapcsolat odáig jut hogy bekerül a képbe egy harmadik.
Melyikőtök lépett félre?
Mennyi ideje voltatok együtt mikor a félrelépés történt??
Ki volt a 3.? (egy ismerős, munkatárs, prosti stb)
Megérte? Jó volt?
Miért tetted?
Több alkalom volt vagy csak egy?
Hol történt/történtek az együttlétek?
Együtt maradtatok?
stb. mindent írjatok le :)
22/L
Egy srác megcsalt még mikor kis 20éves kislány voltam :D Pár hetes volt a viszonyunk, és egyik alkalom után épp mikor lefeküdtünk elmondta, hogy lefeküdt az exével pár napja.Hát ott eléggé összeszorult a szívem :( aztán megszakítottam vele egyből a kapcsolatot. De szerencsére azóta kiderült, hogy ráfázott egy csomó mindenben később :) Szóval kis kárörömöm van!
Aztán pedig volt egy se veled se nélküled kapcsolatom,ekkor már 20 fölött voltam.A sráccal olyan durvákat veszekedtünk, hogy volt hogy napokig nem kerestük egymást.Én akkor pedig lefeküdtem mással. Aztán kibékültünk és megint jött a se veled se nélküled dolog.Azóta is eszembe jut, hogy vajon tudja/gondolja-e, hogy én lefeküdtem mással is akkoriban. Akkor nem gondoltam megcsalásnak,de ma már igen!22 körül lehettem ekkor.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!