Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki gyerek tartást fizet egy gyermek után?
Sziasztok!
Van itt olyan aki gyerek tartást fizet egy gyermek után?
És ha van akkor mennyit, pontosabban mi a reális követelés úgy hogy a gyermekem minden második hétvégén nálam van és én is veszek neki ruhát meg minden mást ami plusz a megélhetésén felül!
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Mi lazán oldottuk meg.
Nekem a volt feleségemmel kellett ezt megoldani (fordítva mint az elsőnek :) )
Mi egy városon belül maradtunk. A gyereket mindig én hozom el az oviból mert én végzek hamarabb a munkában. Este pedig a gyerek kedvétől függ, hogy hazaviszem e az anyjához avagy marad nálam, mármint többnyire tőle függ.
kivétel ha külön program van.
És mivel ugyanannyi időt tölt velem/nálam, kb tényleg ugyanannyit mint az anyjával, így nem fizetek gyerektartást, egyikünk sem :)
Ráadásul a volt feleségem kissé többet is keres nálam.
Fix összeg van, ő ajànlotta fel a havi 50-et.
Soha nincs korlàtozva, hogy mikor mehet àt hozzà a lànyom, mikor alhat ott, teljesen a gyerek igényétől függ.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az én volt párom 100 e Ft szeretne!
Ami szerintem nagyon eltulzott!
Nekem van egy 600 e Ft os autom meg ket zsák ruhám!
És havi 600 nettó a bevételem de egyéni vállalkozóként ami nem garantált évről évre!
Neki van egy 34 mill. Lakása illetve 300 netto fizetése!
Kiváncsi leszek mit mond a bíróság!
Köszönöm szépen mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!