Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan aki gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki gyerek tartást fizet egy gyermek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt olyan aki gyerek tartást fizet egy gyermek után?

És ha van akkor mennyit, pontosabban mi a reális követelés úgy hogy a gyermekem minden második hétvégén nálam van és én is veszek neki ruhát meg minden mást ami plusz a megélhetésén felül!

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2019. jan. 21. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi a volt férjemmel közösen állapodtunk meg mondtam neki h 15.000ft az futja a kajájat a suliba illetve a gyógyszert amit szed és ha akar ezen felül költeni rá azt ő dönti el.
2019. jan. 21. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Mi lazán oldottuk meg.

Nekem a volt feleségemmel kellett ezt megoldani (fordítva mint az elsőnek :) )

Mi egy városon belül maradtunk. A gyereket mindig én hozom el az oviból mert én végzek hamarabb a munkában. Este pedig a gyerek kedvétől függ, hogy hazaviszem e az anyjához avagy marad nálam, mármint többnyire tőle függ.

kivétel ha külön program van.

És mivel ugyanannyi időt tölt velem/nálam, kb tényleg ugyanannyit mint az anyjával, így nem fizetek gyerektartást, egyikünk sem :)

Ráadásul a volt feleségem kissé többet is keres nálam.

2019. jan. 21. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Fix összegben állapodtunk meg, kb. a fizetés 20%-a.
2019. jan. 21. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Fix összeg van, ő ajànlotta fel a havi 50-et.

Soha nincs korlàtozva, hogy mikor mehet àt hozzà a lànyom, mikor alhat ott, teljesen a gyerek igényétől függ.

2019. jan. 21. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 60 ezret kapok egy gyerek után.
2019. jan. 21. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Első vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva. Miben jobb az hogy ha a feleségek lehuzzak a volt embert 50-60ezrekkel. Könyörgöm annak a férfinak is meg kell élni valamiből. Ha nagyobb kiadás van van akkor meg be tud szállni de sztem túlzás 1 gyerekre 50-60ezer... Ám nálunk akkor látja meg viszi amikor akarja. (vagyis én viszem neki még hozom el mert nekem van autóm)
2019. jan. 21. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké, szerinted túlzás 60 ezer, más szerint meg nem. Miért lenne lehúzás, ha az apuka 800 ezret keres, én meg 330 ezer körül. Nem mindenki parizerrel eteti a gyerekét.
2019. jan. 21. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én sem parizerrel etetem a gyerekem jól keresek... És nem is azokra értettem akik 800ezret keresnek hanem akik mondjuk 200korul kapnak azoknak azért sztem túlzás a 60ezer... Nem kell matek zseninek lenni h kiszamoljuk mennyi 1 havi kiadás lakhatas kaja stb
2019. jan. 21. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Reális kb a havi 50 ezer.
2019. jan. 21. 23:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az én volt párom 100 e Ft szeretne!

Ami szerintem nagyon eltulzott!

Nekem van egy 600 e Ft os autom meg ket zsák ruhám!

És havi 600 nettó a bevételem de egyéni vállalkozóként ami nem garantált évről évre!

Neki van egy 34 mill. Lakása illetve 300 netto fizetése!

Kiváncsi leszek mit mond a bíróság!

Köszönöm szépen mégegyszer!

2019. jan. 22. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!