Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért futok bele csak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futok bele csak olyan srácokba, akik még nem tudták elengedni az exüket?

Figyelt kérdés

Tudjuk, mire kellenék nekik. Egy felejtő, egy vigaszt adó lennék csak..

Valakinek van sejtelme arról, hogy miért mindig (!) ilyen srácokba botlom? 24-30 korosztályig szerintem az előző 10 emberből 8-ra rá lehetett volna húzni ezt a szitut.. és sajnos nem túlzok. Persze nem 1 nap alatt ismertem meg őket. Az előző két évemre ráhúzva. Különböző helyeken ismerkedtem.

Kezdem unni, hogy ezek az emberek nincsenek tekintettel másokra, csak a saját vigaszukat keresik nem törődve azzal, hogy a másikat kihasználják akár érzelmileg, akár testileg. Amint észrevettem, hogy senki vagyok ezeknek az embereknek, és valami vigasz, támasz, leléptem egyébként.

Ha ismerkedek valakivel, nem azzal kezdjük, hogy ki mit akar a másiktól, szexet, komolyat, barátságot, mert csak ismerkedünk és majd alakul, de aztán mindig felhozza az ismerkedő partner az exét. Én pedig ilyenkor átlépek barátba az ismerkedőből és végighallgatom, hogy tudjam mi van benne (mennyire vehetem komolyan). Aztán otthagyom azzal, hogy lépjen túl rajta.. Többen megkerestek már később, hogy túlléptek, kellek nekik, de akkor már hánytam tőlük.

De már összetörtem párszor, és belefáradtam.

Igen, volt akivel hamar lefeküdtem, de volt akinél tartottam magam, mégis az ex lett a téma. Volt aki 24 volt, volt aki 30 és ugyanaz lett a vége mindkettőnek.

Nem öltözködöm kihívóan, egy átlagos laza lány vagyok. (Lehet ez a baj? Hogy nincs meg ez a “csini ruha, hódíts meg”, csak “érdeklődöm és mesélek,”, nem veszem fel ezt a “vigyél el vacsorázni” stílust? Barátnőmnek ez mindig bejön... )

Ha 10-ből 8-nak ez a vége, (maradék kettőnél meg mondjuk nem passzoltunk) akkor valamit már én csinálok rosszul, de nem tudom, hogy mit.

Mégsem kezdhetek úgy egy ismerkedést, hogy rákédezek az exére.. vagy hogy mikor lett vége az utolsó kapcsolatának.

Már elengedtem ezt az ismerkedősdit, de zavar a múltam, mert nem tudom hol rontottam el.. vagy hogyan csinálhatnám jobban...

2019. jan. 18. 08:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
*arra hivatkozva lógsz el egy dolgozatot
2019. jan. 18. 21:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozta le a normális válaszokat, elnézést tőlük és nagyon szépen köszönöm őket, a szentbeszédet meg különösen!!!.. :) Szívesen beszélnék még veled erről és nagyon sok jó és hasznos dolgot írtál le, megfogadom a tanácsokat... :) Köszönöm!

De te, aki itt mocskolódik, meg rbncozik, mert nem vártam meg a harmadik randit két pasinál... :) nem ettől leszek az, hiába jársz ide osztani az észt és máshol tartogasd a szüzességed, ha itt zavar valami.. 20 évesen vesztettem el, és egy egy éves kapcsolat után (az exem is a volt barátnőjénél kötött ki miután szakítottam) nem fetrengek mindenki ágyában, szóval rossz embert találtál be :) én jó tanácsért fordultam hozzátok, és nem azért, hogy egy ilyen prűd ember játssza a fejét, a válaszok között és neki magyarázkodjak. Mert te annyit se érdemelnél ilyen megnyilvánulás után.

Szerinted te jobb vagy emberileg ezek után? :D Vagy segíteni szerettél volna?

Igazából nem is érdekel a válaszod. Ez csak egy költői kérdés volt, választ nem igényel, mert az egyértelmű.

Az óvszert meg mindenki ismeri, ugye? Ugye négyes?

2019. jan. 18. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:

#10 Szerintem egyáltalán nem igaz az, hogy nem lehet belekötni és emberileg érthető.

Legalábbis személyszerint én nem tudtám megérteni az ilyen embert.

Ha valaki nem tette túl magát az exén, az alapból nem megy bele egy kapcsolatba.

Amúgy sokkal érthetőbb lenne már az is, ha nyíltan közli, hogy nem akar komolyat, csak kalandozni, de nem tud elköteleződni. Nem kell ide az ex után síró mártírkodás.

2019. jan. 18. 21:28
 14/15 A kérdező kommentje:

13. Nagyon sokan vannak úgy, hogy egy másik ember biztos segít elfelejtetni az exet sajnos. Ez nem mindig megoldás.

Egyébként igazad van, az a legtisztább, ha ilyenkor közli, hogy mi az igénye, célja. Nekem is ezt kellene tennem, megmondani, hogy én bizony komolyat keresnék, és leközelebb meg is teszem, akármilyen ijesztő ez a másik félnek ismerkedés alatt. Végül is csak annak ijesztő, akinek nem ez a célja.

2019. jan. 18. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"#10 Szerintem egyáltalán nem igaz az, hogy nem lehet belekötni és emberileg érthető.

Legalábbis személyszerint én nem tudtám megérteni az ilyen embert.

Ha valaki nem tette túl magát az exén, az alapból nem megy bele egy kapcsolatba."

Persze, de azt értsd meg, hogy az exes szöveg csak egy duma, amit már akkor hoz fel, amikor ki akar hátrálni. Aki ezzel jön, az általában szex után (amikor megkapta, amit akart) úgy vezeti fel, mintha benne tulajdonképpen csak akkor tudatosult volna, hogy neki még vannak érzései az exe iránt, és ezzel így ő nem bírja folytatni. És akkor ezzel jól járt, mert úgy tud kihátrálni, hogy a nő sem veti meg utána, csak esetleg kicsit megsajnálja. De nem gondolja bunkónak, ami azért jó, mert akkor esetleg még a jövőben is nyitva lesz a lehetőség. Ha őszinte lenne, akkor a lány soha többet nem állna vele szóba.

"Amúgy sokkal érthetőbb lenne már az is, ha nyíltan közli, hogy nem akar komolyat, csak kalandozni, de nem tud elköteleződni."

Ja, csak akkor meg nem jutna szexhez :D Lány vagy, igaz? Látom, nem nagyon érted, hogyan működik a játék. Elárulom, mindig, minden fiú szexet akar (ami persze nem zárja ki, hogy amúgy kapcsolatot is akarnak), de csak úgy lehet az embernek barátnője, ha elhiteti a másikkal, hogy neki NEM a szex kell. Egy életkor vagy érettség fölött persze már nem kell megfutni ezeket a köröket, mert a nők is elkezdik érteni, hogy mi van, meg ők se vetik már meg az alkalmi szexet, de odáig el is kell jutni.

2019. jan. 19. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!