Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elengedni ezt a sok dühöt, ami bennem van iránta?
Idővel csillapodni fog.
Addig dühöngj,tereld el a figyelmed valamivel...
Ne a múlttal foglalkozz, és ne nyalogassad a sebeidet. Jó nagyot csalódtál valakiben, még az is lehet hogy kihasznált, de egészséges vagy, a leírásod alapján fiatal, szóval előtted az élet.
A történteket a helyén kell kezelni, az a partner aki egy üzenetben szakít veled nem sokra értékelt, szeretheted a sírig akkor sem lesz belőle jól működő kapcsolat. Szar érzés ezt tehetetlenül elviselni, de a párkapcsolat az már ilyen.
Nekem is volt ilyen élményem férfiként és mind a mai napig mérges vagyok arra a nőre, ez nem is fog változni, szerencsére nem kell vele találkoznom, beszélnem, mert felidegesednék, ehelyett foglalkozok azokkal az emberekkel akik megérdemlik a figyelmemet és boldogan telnek napjaim.
Neked is ezt javaslom!!!!
40F
Idővel minden enyhül, majd elmúlik.
Nekem is volt ilyen, aztán eltelt 5 év és már nem érdekel.
Viszont az elején bekaptam egy jó kis gericsérvet, és azt gondolom, h az egyik oka a feszültség volt, ami 1-2 éven keresztül feszítette szó szerint a gerincemet is. Szóval, ha nem akarsz így járni, próbálj lazulni, relaxálni néha, nyújtani...
Próbálj meg beszélni vele, szerintem az is segíthet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!