Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok Tanácsot segítséget Kérlek?
Exemel 5 hónapja, vége sok idő de, nem tudom kiheverni,
meg őrit a gondolta , hogy mit tudnék cselekedni vagy lépni .Ebben az 5 hónapban irtogattam neki harcoltam érte mindent be vetetem , de most új évre megfogattam nem keresem és nem megyek föl facbookra 1-ig , le tiltottam öt magamat felfüggesztettem . Kérdésem személyesen megéri keresni öt ? én 31/F ö 30 /l évesek vagyunk. A Szakítás oka egy 50 éves férfi aki a régi munkahelyén a főnöke volt , akkor szakított velem mikor összeköltöztünk volna Pesten, mert rá 1 hónapra kapót állást.Hiányzik :( Ö a Mindenem és belülről emészt a dolog , ö a jövőm de ö már nem jelentkezik és nem ír se hív semmi jelet nem ad, ö rontotta el az egészet, de akkor miért én szenvedek , volt jövő képem most semmit nem érzek, csak ürességet félelmet és vágyat hogy vissza kapjam. Dolgozom, szét hajtom magam de semmi nem segít vissza kellet költöznöm anyámékhoz , nem jó ,tényleg a pénz erősebb mint a szerelem :( Megörültem barátok is mellé álltak , pedig én sokat segítettem nekik, most változtatok magamon és sokan mondják jobb lesz meg idő stb de egyszerűen nem érzem hanem pusztít belülről . Normális tanácsokat adjatok , tudom rossz a helyesírásom is de ennek nincs köze a szakításhoz, a lány meg együtt létünk alatt is járt pszichológushoz 2 évig voltunk együtt , reménykedjek vagy várjam a sors mit ítél , Merre mozduljak cselekedjek :( köszönöm a meghalgatást
Ne zaklasd! Ha azt mondta nem, akkor nem!
Lenne annak egyáltalán értelme, hogy szánalomból van valaki veled, vagy azért, mert a számára jobb pasinak nem kellett?
Keress olyat, akinek te vagy a legjobb!
Hagyd békén, meddig akarod még alázni magad? Miért hiszed az, ha ilyen szánalmas csúszómászóvá degradálod magad, akkor azzal elérsz bármit?
Foglald el magad, koncenrtálj más fontos dogokra az életedben, legyél a barátaiddal és adj időt magadnak, de reménykedés helyett a túllépésre koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!