Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után barátkozni akar, és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna?
30 év körüliek vagyunk. A férfi szakított velem, és barátkozni akar, persze azt mondja, hogy szeret, de ez a legjobb mindkettőnknek. Betegesen féltékeny volt.
És szakítás után barátkozni akar, írogat, mindig megkérdezi mi a helyzet.
Mi lehet ennek az oka??
Én nem akarok vele beszélgetni, mert nekem ez nagyon fáj, de ezek szerint neki nem, vagy rosszul gondolom?
És ha a tudtára adom, hogy nem akarok vele beszélgetni, akkor meg azzal jön, hogy biztos azért mert már van valakim.
jah és igazából, csak pár hónapot voltunk együtt,fél évet sem, mert neki előtte volt egy barátnője félig meddig (ami évekig tartott), és velem is azért szakított, mert rájött, hogy kicsit mégis talán a régi barátnőjével hiányzik vele, mert vele nem volt annyi vitája mint velem ( ami inkább csak abból állt, hogy mindenért megsértődött rám, és vitának érzett mindent).
"A férfi szakított velem" ...."És ha a tudtára adom, hogy nem akarok vele beszélgetni, akkor meg azzal jön, hogy biztos azért mert már van valakim."
RÉGI szép szerelmem! Elzavartál!!! Elfogadtam. Innen kezdve azzal és ugy jövök össze ahogy csak akarok. VELED NEM AKAROK és semmi közöd hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!