Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves ffi tényleg csak barátkozni akar egy 20 évessel?
ilyen korú :DDDDDDDDDDDD
a 30 éves "férfiak" zöme pont olyan, mint a 24-25 évesek. Agyban, kanosságban, mindenben.
Tudom, hogy az oldal tele van retardált emberekkel, akik burokban élnek, de pls, ne hivatkozzunk már a 30 éves férfiakra úgy, mintha öregapa korban lennének.
Nem öreg, pontosabban 31 éves és arra a 11 év korkülönbségre értettem.
Értem, szóval ti is azon vagytok, hogy nem időzne szimpla barátkozási szándékkal, ugye?
5-ös vagyok (amúgy 33 éves)
Baráti társaságban is láttam rá ékes példát, hogy bele lehet szeretni 20 éves lányba, bizony előfordul, hogy valaki sokkal érettebb a koránál. Ez a ritkábbik eset, de simán előfordulhat.
Én sem hajtanék el valakit azért, mert 20-23 éves. Azért igen, mert előtte az élet, nem egyeznek a céljaink, de ha ezek passzolnak, akkor ez a korkülönbség egyáltalán nem probléma. Meglett kan létemre sosem hajtottam csajokat CSAK szexuális indíttatásból, így ha rólam lenne szó, azt mondanám, hogy tetszik a másik fél. A barátkozás elméletet viszont nem igazán hiszem, nagyon ritka az, hogy egy férfi kizárólag barátkozni akar egy nővel - de ez is előfordulhat (sértődés ne essék, de 99%-ban abban az esetben, ha a lány nagyon nem az esete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!