Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy 50-es férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy 50-es férfi csak barátkozni akar egy 30-as nővel?

Figyelt kérdés
Mindketten házasok vagyunk. Nem szeretnék semmibe belekeveredni. Emberileg kedvelem, de nem szeretném, ha félreértené a dolgokat.
2018. jún. 25. 13:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Miért ne létezne?
2018. jún. 25. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Létezik, például az én férjem is művelné ezt a barátkozósdit, ha nem adom tudtára, hogy egyrészt rosszulesik, másrészt azért mert nincs szerelmi szál, csak figyelem és kedveskedés, apró szívességek megtétele a részéről, mégiscsak nagyon hasonlít az udvarlásra ez az egész.

Természetesen nem akarta érteni, ekkor elmondtam, hogy holnaptól én is bevonom a jóképű fiatal férfikollégáimat hasonló ártatlan dolgokba.

2018. jún. 25. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem létezik.

Meg akar dugni.

De 30-as nőként ezt már tudnod kellene:)

2018. jún. 25. 14:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a bajom, hogy annyira udvarlásszerű az egész. Vannak férfi barátaim, de velük még gyerekkoromban alakult ki a barátság. Ezen a férfin nem tudok kiigazodni, mert furcsán viselkedik. Egyik pillanatban olyan érzésem van, mintha akarna valamit, de a következő pillanatban meg tartja a távolságot. Nem tudom mit kezdjek vele, mert kedvelem, de nem akarok bonyodalmat és azt sem szeretném, ha pletyka tárgyává válnék.
2018. jún. 25. 14:06
 5/11 anonim válasza:
0%
Te vagy a legjobb nő a Földön. Egyetlen férfi sem tud úgy rád nézni, hogy ne élvezzen rögtön a nadrágjába.
2018. jún. 25. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A haverkodás és az udvarlás nem ugyanaz. Felnőtt korban sem.

Ezt ő azért csinálja, mert tesztel, hogy mennyire vagy benne a flörtben, csak haverkodsz, vagy benne lennél másban is. Amíg nem biztos benne, addig nem lép konkrétat, hogy vissza tudjon vonulni azzal, hogy te értetted félre.

2018. jún. 25. 14:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5# az elmés hozzászólást.
2018. jún. 25. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Létezik,lehet csak hasonlítasz a lányára.
2018. jún. 25. 14:16
 9/11 anonim válasza:
42%
Azért vedd figyelembe, hogy nem mindenki akar téged megdugni, aki udvarias veled. Például ha bemész egy üzletbe a férfi eladó nem biztos, hogy szerelmes beléd egyszerűen csak udvariasnak kell lennie a vásárlókkal.
2018. jún. 25. 14:24
 10/11 A kérdező kommentje:

3#

Tudni szoktam ki az, aki szeretne megfektetni, de ő annyira furán viselkedik, hogy nem tudom eldönteni mit is akar valójában.

2018. jún. 25. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!