Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy 50-es férfi csak barátkozni akar egy 30-as nővel?
Létezik, például az én férjem is művelné ezt a barátkozósdit, ha nem adom tudtára, hogy egyrészt rosszulesik, másrészt azért mert nincs szerelmi szál, csak figyelem és kedveskedés, apró szívességek megtétele a részéről, mégiscsak nagyon hasonlít az udvarlásra ez az egész.
Természetesen nem akarta érteni, ekkor elmondtam, hogy holnaptól én is bevonom a jóképű fiatal férfikollégáimat hasonló ártatlan dolgokba.
Nem létezik.
Meg akar dugni.
De 30-as nőként ezt már tudnod kellene:)
A haverkodás és az udvarlás nem ugyanaz. Felnőtt korban sem.
Ezt ő azért csinálja, mert tesztel, hogy mennyire vagy benne a flörtben, csak haverkodsz, vagy benne lennél másban is. Amíg nem biztos benne, addig nem lép konkrétat, hogy vissza tudjon vonulni azzal, hogy te értetted félre.
3#
Tudni szoktam ki az, aki szeretne megfektetni, de ő annyira furán viselkedik, hogy nem tudom eldönteni mit is akar valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!