Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókolt meg? Lehet, hogy csak barátkozni akar? Vagy reménykedjek még, hogy akar tőlem valamit?
Most randiztunk 3. alkalommal és nagyon jól éreztük magunkat, sokat beszélgettünk, viccelődtünk, nevetgéltünk. Most kezdtem el azt érezni, hogy kezd megnyílni felém és szerintem tetszem neki, csak azt nem értem, hogy miért nem csókol meg, pedig igyekeztem sokat hozzáérni meg minden ilyen trükköt bevetettem, de nem jött be. Gondoltam rá, hogy megbeszélem vele, hogy akkor most mit szeretne, de nem tudom az mennyire lenne gáz. Meg túl rámenős se akarok lenni.
19L, ő 21F
" meg minden ilyen trükköt bevetettem,"
Felnőtt érett gondolkodású ember NEM JÁTSZMÁZIK, hanem cselekszik, vagy pedig kinyitja a száját és kommunikál vele.
És te megpróbáltad őt megcsókolni?
Ha egyébként is félénk nyuszika, akkor meg mit parázol?
Első: Lehetséges, hogy nem csak úgy lehet kifejeni. Nem tudom, mert volt barátom nagyon nyomulós volt és ő nagyon hamar megcsókolt, ezért furcsa nekem ez a fajta viselkedés.
Második: Nem próbáltam megcsókolni és azért parázok mert én is gyáva nyuszi vagyok. :D
Lehet éppen ő is azon agyal, hogyan csókolhatna meg, hisz olyan kis visszafogott vagy, nem akar lerohanni.
Szerintem a következő találkozáskor teremts olyan szituációt, amikor is egyértelmű lesz számára, hogy léphet, mert vágysz a csókjára.
A szituáció teremtéssel nem arra gondoltam, mint 8-as, de az is egy opció. :)
Mondjuk, ha beszélgettek, érintsd meg a kezét, karját pillanatokra, vagy közelebb lépsz hozzá (egészen közel), a szemkontaktus is egy jó eszköz erre. Ha nem egy balfék, akkor tudja majd mit kell tennie, mert látja, hogy vevő vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!