Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a fenet akar tolem ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenet akar tolem ez a pasi?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtunk meg, vagy ket hetet beszelgettunk mire eloszor talalkoztunk, tok jo kis randi volt, sokat dumaltunk, ettunk, ittunk. De nem volt csok, se erintesek, nem udvarolt, es udvarol elotte sem uzenetben, es most sem.

A mozdulataibol, viselkedesebol, reakcioibol azt szurtem le, hogy bejovok neki. Mindig mosolyolgott ram, figyelt.

Ez volt kb egy hete, azota nem talalkoztunk mert van egy kis tavolsag koztunk, es mindketten sokat dolgozunk.

De azota is beszelunk mindennap, erdeklodo, viccelodunk, elmeseljuk a napunkat a masiknak, vagy folyamatosan kozvetitjuk. Kuldunk kepeket (nem olyanokat) ...

Ha nem kezdemenyezek egy nap beszelgetest, o ir ram.

Egyszeruen nem ertem. Ha szexre kellenek, minek huzna az idot? Talalna ott helyben mast. Ha kapcsolatot, akkor mert nem nyitottam udvarlas szempontjabol? En probalok csipkelodni, kicsit huncutkodni egeszseges hatarokon belul.. hatha,persze nem egyuttlettel. De mintha nem venne a lapot. Vagy ennyire felenk lenne? Teljesen nem ertem, kezd idegesiteni a helyzet. Kulsore semmi problema nincs vele, nagyon helyes srac, nekem tetszik legalabbis.

Volt mar veletek hasonlo? Mit lehet tenni ilyenkor?

Mindketten fiatal, 20-on evesek vagyunk.

2018. máj. 8. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Velem volt hasonló, de én megúntam, hogy mást láttam rajta, és máshogy viselkedett, és nem lett köztünk semmi.

Később beszélgettünk, és rákérdeztem, jól láttam-e, és mi volt az oka, hogy így viselkedett.

Csak annyit mondott, hogy nagyon vissza kellett fogni magát, mert nem akart lerohanni...

2018. máj. 8. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki csak töketlen szegény.
2018. máj. 8. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
4%
nektek semmi nem jó! ha fogdosott volna most az lenne a baj...
2018. máj. 9. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akarja elsietni. Ahogy írod, én azt gondolom vonzónak tart és megvan a szimpátia is. Erre mondják a türelem rózsát teremt.
2018. máj. 9. 05:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy nem akarja elsierni, elrontani vagy kissé töketlen
2018. máj. 9. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!