Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy házas férfibe viszont lehet hogy jobb lenne ha szakítanék vele?
Sajnálom hogy mindenki bánt, mert elcsavarta egy nős férfi a fejedet!
Valószínűleg gyakorlott csábító lehet, és ha Te nem leszel, valószínűleg lesz helyetted más. Én ezt mint egykori csábító, és ugyanakkor elcsábított modom. A házasságom rossz volt, és az utamba botlott egy lány. Én szerettem volna elválni már, és sokat segített benne hogy ő a támaszom volt. elváltam, és 10 év múlva a feleségem lett, mégsem sikertöténet a miénk sem!
A többit megírtam privát üzenetben.
Saját tapasztalat!
Bele zúgtam a főnökömbe. Ő belém. Szép és jó volt minden amíg le nem bukott. Volt gyerek. Emiatt minden nap amióta ismertem lelkiismeretfurdalásom volt, de szerettem őt! Szóval. A felesége megtudta. Nem volt köztünk szex, párszor csók, ennyi. Lehet nem is mentünk volna tovább. Kidobta az asszony. Onnantól csak azon volt hogy visszanyalja magát. Rövidesen sikerült neki, csak a kanapéra és csak a gyerek miatt. Amúgy is rossz volt a kapcsolatuk. Sose kértem hogy hagyja ott őket. Egyik pillanatról a másikra megváltozott. Mintha nem is történt volna semmi közöttünk. Nem nézett rám sokszor, sőt sokszor elfordította a fejét. Aztán jöttek a bunkó beszólásai. Átment tahóba, tiszteletlenül bánt velem, kiabálni is kezdett. Kimutatta a valódi énjét. Szóval örülök hogy semmi komoly nem lett. Mert valójàban egy tahó bunkó akit a felesége tud elviselni. Utólag bánom már...
Mondj le a férfiról és keress szinglit..
Te nagyon naiv vagy,ez abból látszik,ahogy leírtad ezt a kis történetet.Tudja a pasi is,hogy elhiszel neki mindent,ki is használja alaposan.Morfondírozol rendesen(biztos tud róla),hogy akkor Te leszel a mártìr,és hagyod menni.Neki hurrá,Neked sírás.
Nem kellene itt alapból senkinek úgy házasságban élnie,hogy az kegyetlen rossz.Ezt senki nem mondja,mondjuk ki is lehet lépni még félrelépés előtt.Na de mindegy is,az a lényeg,hogy a pasid nem tud választani!Miért is nem,ha olyan hulla szerelmes beléd,és az összhang tùllő a tökéletesen?
Azon gondolkozz el, hogy ha annyira "szeret", mint ahogy te hiszed, akkor miért hezitál azon, hogy a "rossz" feleségét válassza, vagy téged? Mert azzal, hogy elválna, a gyereket nem veszítené el, csak a feleségét. (Akivel mellesleg annyira nem rossz a viszonya, hogy ne másszon rá is, miközben vagy neki.)
A valóság az, hogy TE szerelmes vagy, ő pedig unatkozott, félrekefélt, lebukott, és most beszart, hogy anyuci kivágja. Ha kivágja, jó leszel B verziónak, de az A verzió anyuci meggyőzése most, hogy te csak egy tévedés voltál, egy botlás. Ezért is van most is vele, és nem veled, mert az ő elvesztésétől fél, nem a tiedtől, őérte küzd épp, nem érted.
Jó reggelt.
Amúgy nem kell hazudni neki, hogy nem szereted, stb. Elég annyit mondani, hogy nincs keresnivalód az életében, hisz anyucit szereti, nem akar válni. A tények makacs dolgok.
Nekünk nem volt közös gyerekünk, mégis a "rossz" feleséget választotta a "szerelme" helyett! Én csak annyit mondtam a férjemnek amikor kitálalt a szeretője: "Én vagy a szeretőd. Válassz. Nincs vissza út!"
Így higyjd el a pasikádnak, hogy téged szeret és nem tud dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!