Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha karácsony előtt szakítanának veletek odaadnátok az ajándékot azért?
Figyelt kérdés
2018. dec. 22. 10:03
11/14 anonim válasza:
Attól függ hogyan és miért szakítottunk. Nyilván ha olyan durva volt, hogy nem is akarunk egymással beszélni többet akkor nem is lenne rá alkalom, hogy odaadjam. De egyébként én is odaadnám. Neki vettem, mert örömet szerettem volna neki okozni. Szakítástól függetlenül nem kell utálni egymást csak mert szétmentetek.
(Egyébként az ajándék nálam is közös utazás, tehát most jelenleg én sem adnám oda a páromnak ha szakítanánk. :D )
12/14 anonim válasza:
Odaadnám, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között szakítottunk. Ha haragszom rá, akkor sem fogok hónapokon-éveken át köpködni rá és direkt ellene tenni, simán csak megszakítom vele a kapcsolatot és élem tovább az életem. Elvinném neki az ajándékot, hogy legyen vele boldog, ha ő is haragszik rám, akkor legfeljebb kidobja, az már nem az én dolgom, hogy mit csinál vele.
13/14 anonim válasza:
Attól függ, ha vitával válunk el, akkor nem azon járna az agyam, hogy hogyan adjam oda. Illetve szakítás után jobb nem találkozni. Könnyebb felejteni.
14/14 anonim válasza:
Odaadnám mindenképp. Nem érdekelne, hogy szakított velem, neki szántam, az övé. Számomra gyerekes, hogy nem adom oda, vagy haragszom. Csak benned keltene ellenérzéseket. Különben is adni jó, még ilyen helyzet esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!