Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű ember vagyok, ha azért szakítanék, mert a párom elhagyta magát?
Próbáltam megbeszélni vele, de ő jól érzi magát meghízva, egészségtelenül, ápolatlanul.
Emberileg még szeretem, de képtelen vagyok már férfiként tekinteni rá.
Érzelmi intelligenciád nulla. Halál eset, betegség stb. Amúgy a klinikai depressziónak nem feltétlenül vannak okai, az kialakul és kész.
Tehát akármilyen tökéletes a nőd, 5 kilónál elkezded a jelzést és utána ha nem javul a helyzet, dobod is. Értelek. Nos, ez egyáltalán nem baj, csak nem értem, miért fáj neked, ha felszínesnek titulálnak. Hiszen az vagy. De ez nem baj. Senki nem tökéletes, te egy felszínes, érzelmi nulla alak vagy, akinek a jóban rosszban, egészségben betegségben semmit nem jelent. Okés, megértettük. De miért hisztizel ezen, és miért háborodsz fel azon, hogy valakik elfogadják egymást és szeretik egymást kósza 10 kilók felszedése, leadása mellett is? Miért baj, hogy nem mindenki felszínes?
Az emberek nagyon nagy hibája a túlzásba esés.
Vagy dagadtra eszi magát, vagy hetente 5x megy edzeni.
Vagy nyakra főre eszi a sztéket, vagy vegán, de az 5 kutyáját egy 24m2-es lakásban tartja bezárva napi 12 órát, és nem szedi össze az utcán sem a kakát utánuk.
Ugye értitek amit ki szeretnék fejezni!
Sem nem jó a 16#-os, sem nem jó az azonnali feladás.
Én írtam, hogy hasonló dolgok miatt hagytam el a feleségem 4 év után.
Ez nem az amit itt sokan írnak, hogy milyen vagy, ilyenért elhagyni a másikat!
Nem, szó sincs róla, az ember a párjáért a végletekig elmegy!
Igen, elmentem vele edzeni, és nem, nem heti 100x fulladásig, mivel az életben vcan más belfoglaltságunk is, mint a gyermekeinknek nevelése és az ezzel járó tevékenységek, és természetesen más elfoglaltságok is.
Ám van az a határ amikor az ember feladja, és azt mondja nem csinálom tovább!
Az attól függ, hogy mitől hagyta el magát a másik fél.
Ezt kellene kideríteni, de ehhez nem csak elvárni kellene a másiktól, hanem mellette lenni érzelmileg.
Oké, elhagyta magát? Nézzük meg, hogy mi a baj együtt!
Ha meg valaki betegség, haláleset, fájdalom miatt elhagyja magát 1-2 hónapra, az még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!