Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű ember vagyok, ha azért szakítanék, mert a párom elhagyta magát?
Próbáltam megbeszélni vele, de ő jól érzi magát meghízva, egészségtelenül, ápolatlanul.
Emberileg még szeretem, de képtelen vagyok már férfiként tekinteni rá.
Elhagyni, bárkit minden indok nélkül is lehet.
Nem kell hozzá magyarázat, indok.
Nézz bele a tükörbe, aztàn döntsd el magad, hogy szörnyű ember vagy- e. Az talàn nem, de felszínes igen. Lelked rajta, ez màr tényleg csak rajtad múlik.
Én a magam részéről nem attól függően szeretem a pàrom, hogy épp hàgy kiló vagy épp mennyit szerett magàra mert olyan időszaka van, hogy elengedte magàt. Alap hogy nem húznék le a wcn egy boldog kapcsolatot ilyenek miatt. Biztonsàgban érzi magàt melletted, bízik benned. Ki élvez egy olyan kapcsolatot ahol minden percben azon kell aggódni hogy a màsik mikor hagy el mert úriten felment x kiló. Amúgy nem vilàgvége, 1 év alatt lemegy, de az ilyesmit nem lehet kényszer, érzelmi zsarolàs hatàsàra- mert különben elhagyod. A fogyàs nehéz és kemény, folyamatosan tartani , sajàt elhatàrozàs kell legyen, különben esélytelen, màr maha a siker is, de a tartóssàg is. Nem könnyű egy életen àt diétàzni, kényszerre mozgàst végezni . Szakíthatsz nyilvàn, ez a te döntésed. De legközelebb azért nem àrt igazi érzésekből tàrsat vàlasztani, nem csak a külsőbe" szerelmesnek " lenni. Màr ha hosszútàvú kapcsolatot szeretnél. Ha megràncosodsz ő is cseréljen le? Ha ne adj isten felszedsz magadra ő is dobja el magàtól az x évet veled? Ennyit ér neked???
Szomorú. Ezért kevés màr az igazi érzelmekkel teli kapcsolat. Csak a külsőre mennek...Te sem leszel mindig hamvas és tökéletes alakú sem. Jó ha tudod. Bàrkibe bele lehet kötni ilyen indokkal.
7-es tipikus átlag beàllítottsàg.
Soha ismètlem soha nem hagyhatja el magát senki.
Igen felmegy 5kilo èn azonnal szakìtok speciel.
Ha èn meggebbedek a karrieremèrt,plusz heti 5 edzèsem van,kaja belőve a màsiknak is kutya kötelessège adni magàra hiszen èn is megteszem ezt nap mint nap.
Pont az.ilyenek mint 7-es fog majd ,,sok köcsög pali,mièrt nem kìvàn már",kèrdèseket kiìrni.
Aki elengedi magàt azt èn is elengedem de vègleg.
Amùgy 7-es ez is csak a ti kifogàsotok meg takarótok,hogy nem lesz mindig hamvas.
Akkor nèzd meg Thaliat,Medveczky Ilonàt,Palatinus Tündèt,Gregor Bernadettet,vagy egyik exem aki 46 èves ès bombanő.
Tudod nem kellene sütikèt zabàlni meg edzeni kellene nem lustànak lenni.
De te nem leszel hamvas az biztos,szèpen behízol aztàn ha a palid megszedi magàt repülsz,csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!