Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka annak, hogy egyetlen szó nélkül eltűntél egy másik ember életéből?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik már "zártak le" úgy kapcsolatot, hogy minden előzmény nélkül eltűntek a másik életéből és erre soha nem adtak magyarázatot. Én speciel sokszor voltam már a másik oldalon, és ez ezerszer rosszabb annál, mintha azt mondta volna, hogy kellesz a francnak, elhagylak. Fel nem fogom, hogy pl egy másfél éves kapcsolatot hogy lehet így lezárni? Hogy lehet, hogy soha többé nem válaszolsz neki semmilyen formában? Hogy tudtál ennyire semmibe nézni valakit, akinek előtte a csillagos eget is lehoztad? Szeretted őt valaha? Ha igen, miért bántottad így meg? Szóval főleg olyan személyek válaszát várom, akik elkövettek már hasonlót.
2018. nov. 15. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Én általában csak azon az oldalon voltam eddig akit szó nélkül hagytak el, zárták ki az életükből, menekültek el tőle. Van olyan, hogy máig sem tudom, hogy mi volt a baj.
2018. nov. 15. 19:33
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos ez egyre gyakoribb jelenség a késő modern társadalmakban, az a neve, hogy ghosting.

Vagyis az illető felszívódik, mint a kámfor, mint egy szellem.

Én munka kapcsán jártam így, de tébolyító volt.

Ott rohadjon meg mindenki, aki ezt műveli egy másik emberrel.

2018. nov. 15. 19:35
 3/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
66%

Megcsaltak. Mindketten. Egyik napról a másikra lezártam az egészet. Persze próbálkozások voltak, névtelen telefonhívások, ártatlan rám köszönések, SMS-ek, barátnő általi "üzengetések", utalások, aztán mivel nem reagáltam semmire, onnantól meg sárdobolás, hazudozás, tényferdítés mindenkinek részükről.

Az utolsó napig a szavaiddal élve a csillagos eget is lehoztam volna nekik, s őrülten szerettem mindkét exemet. Sokéves távlatban kijelentem, hála a jó égnek, hogy megszabadultam ezektől a retkektől.

2018. nov. 15. 19:37
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem kapcsolatról akkor beszélünk ha minimum 3-4 év volt az eltöltött idő és annak a 80 % legalább emberien telt el , ilyen 1-2 éves dolgok inkább járásnak nevezhetők. Ha nekem sűrűn csak rövid kapcsolataim lettek volna,akkor kicsit öntanulmányt végeznék magammal , hogy milyen is vagyok aztán utána, milyen ember is az akit választok. Amikor sorozatosan rövidek a kapcsolataid ott nagyon rossz önismeret és ebből fakadó hibás emberi ismeretek vannak jelen.
2018. nov. 15. 19:44
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Rosszulbántak velem és elég lett.
2018. nov. 15. 19:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannak az életéből tűntem el, akivel nem jártunk, csak kétszer találkoztunk, de előtte nagyon sok hónapot, hosszan leveleztünk. És azért tűntem el, mert élőben siralmas volt a hangulat mindkétszer, nemhogy nem beszéltünk kb csak 3 mondatot (mindkettőnk hibájából), hanem még a közelségemet is kerülte, mindig a legtávolabb ült le tőlem, rám se nézett.. És ez a virtuális kapcsolatunk "intimségéhez" képest döbbenetes kontraszt és extra csalódást keltő volt. Nála demotiválóbb emberrel még nem találkoztam, ezért szívódtam fel. Ma már azért elköszönnék tőle végleg, de anno még éretlen és gyáva voltam ehhez. De amúgy az is bennem volt, hogy talán ő is megkönnyebbült, hogy köddé váltam, nem tudom.
2018. nov. 15. 19:46
 7/18 anonim ***** válasza:
Erre a kèrdèsre èn is szívesen elolvasnèk pár választ...
2018. nov. 15. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

En "baratnot" hagytam ott igy.

Miert?

Mert evekig turtem, probalkoztam, kedves voltam vele, segitettem nagyon sok mindenben, gyakorlatilag nekem koszonheti, hogy ott tart ahol, viszont amikor nekem kellett volna tamasz vagy segitseg akkor sose kaptam.

Belehazudott a szemembe, a vegen mar iszonyat lekezelo volt.

Feladtam. Es nem, nem erdemelt annyit, hogy barmit is mondjak neki, mert csak elvenni tudott eveken keresztul.

2018. nov. 15. 20:22
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Én pont úgy jártam, hogy szakítani akartam a barátommal, találkozót beszéltem meg vele, el akartam neki magyarázni az okokat, de hallani sem akart róla. Hozzám vágta a cuccaimat és pá, ment tovább, nem is köszönt.
2018. nov. 15. 20:42
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

én Tinderen megismertem egy lányt, akivel elég jól alakultak a dolgok, megbeszéltünk egy randit, ahol nem igazán tudtunk felszabadulni, szóval nem éreztük olyan jól magunkat. Ezután amikor hazaértünk ráírtam, próbáltam tovább lendíteni a dolgokat, de nagyon érdektelenné vált, szóval még aznap töröltem is.

Az én esetemben 1 hetes ismeretségről volt szó, és szerintem a csaj is bunkón viselkedett, szóval ez szerintem belefért.

Ennél nagyobb ismeretségi foknál vagy időtartamnál szerintem pofátlanság minden szó nélkül kilépni valakinek az életéből, aki korábban sokat jelentett. Kivéve, ha megcsalt.

2018. nov. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!