Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű ember vagyok, ha azért szakítanék, mert a párom elhagyta magát?
Próbáltam megbeszélni vele, de ő jól érzi magát meghízva, egészségtelenül, ápolatlanul.
Emberileg még szeretem, de képtelen vagyok már férfiként tekinteni rá.
Jól van 11-es majd rájössz,aki ennyire tiszteli a testét,hogy felpattint 20kg zsírt az mit vár?
Vagy teszem azt meg van egy komoly állás senior mérnökként eleinte dolgozol keményen aztán elkezdel belesz_rni.
Mi lesz akkor?
Na mi?
Kib_sznak a francba.
Ez a baj veletek,mondom ez a mai nők 90%-a,behízik aztán meg lelki toprongyoznak,hogy ehhez egy igazi férfi nem aszisztál és félremegy,mert félre fog.
De majd megtapasztalod szépen.
Vagy keress egy rangon aluli palit akinek mindegy.
Te egy egytől tízes skálán mennyire vagy sötét? A kérdező nő, a párja férfi. De te itt megállás nélkül a nőket szidod. A munkahelyi teljesítménynek köze sincs a sporthoz, sőt aki heti ötször edz, az ritkán túlórázik.
Amúgy én heti háromszor sportolok, örülök, hogy szerinted egy kövér mai nő vagyok, amiért el merem fogadni a páromat 10-20 kiló felesleggel is, és ha aggódom érte, az valóban az egészségéért van, nem azért mert már nem tartom szexinek. Ja persze és visszafelé is ezt várom el. Borzasztó, milyen szar dolog nem felszínes emberként őszintén szeretni a másikat és nem csak a testét. Ja, nem. Aki itt egyedül fog maradni, az te leszel, hacsak nem találsz magadhoz hasonló buta partnert akit majd terrorizálhatsz, főleg klimaxnál lesz vicces amikor a legtöbb nő átmenetileg felpuffad, meghízik.
Érdekes :D
Én ugyan ilyen miatt szakítottam a párommal.
Felszedett 20kg-ot, és még a szép hosszú haját is levágatta.
Kértem, könyörögtem, hogy legyen az a nő akit megismertem, de neeeem.
Így aztán szakítottam.
Magyarázzátok már el, hogy miért fáj, ha valaki leírja, hogy felszínes az , aki x kiló felszedése miatt dobja el a kapcsolatát? Attól, hogy nem tetszik, még azok vagytok. Marhára szerethettétek akkor szerencsétlent ha ennyit ér. Ti olyan rohadt tökéletesnek képzelitek magatokat ami enyhén szólva visszatetsző...fogtok még csúnyán pofára esni.
Ha nektek ez jó, akkor dobjátok el a párotokat, majd talál magának igazi szerető társat, aki mellett nem érzi állandóan, hogy meg kell felelnie, különben elhagyják, és magától is elhatározza, hogy változtat, de akkor már késő lesz visszasírni ha a kutyának se kellenek ilyen külsőb...zi emberek.
,,Ha nektek ez jó, akkor dobjátok el a párotokat, majd talál magának igazi szerető társat, aki mellett nem érzi állandóan, hogy meg kell felelnie, különben elhagyják, és magától is elhatározza, hogy változtat, de akkor már késő lesz visszasírni ha a kutyának se kellenek ilyen külsőb...zi emberek."
Tudod nekem van párom igazi szexi,KEDVES,DIPLOMÁS nő,aki úgyanúgy jár edzeni mint én,nem zabál össze minden vackot amitől csak hízott leszel meg egészségtelen,plusz van stílusa is,imád ruházkodni,nem nem kell milliokat költeni gyönyörű ruhái vannak 4-5e Ft-onkból.
Érdekes nem terrorizáltam soha,csak tudja,hogy nem sok ilyen férfi van mint én,csak nézzél ki az utcára.
Susogós melegítős,kockás inges csóró,ambíció nélküli,el vannak maguknak dohányzó palik vannak ez a 90%.
A páromat tenyeremen is hordozom,megadok neki mindent,hogy nőnek érezze magát.
Nem fingok oda neki,nem sörözök nem böfögök mint egy kancigány.
Lakásban mindig rend van,elpakolok,sőt tudok főzni is.
Plusz van egzsitenciám is ami nem sok mai palinak van,meg heti 5-ször eddzünk együtt.
Hoppá,na erre mit lépsz?
Tehát elnézted én kellek egy igazi szexi kedves nőnek akiért a palik 95%-a az egész karját sőt életét feláldozná.
Egy millióból egy ilyen nő van.
De nem baj ti engedjétek magatokat el,hízzál be,sőt ne öltözködj igényesen,aztán majd szídjad a palidat vagy feleségedet(mert palik se engedjék el magukat,egyáltalán ha már itt tartunk),hogy nem akar szexelni veletek vagy kiábrándul mert ki fog ebben biztos lehetsz, de nem baj majd megtapasztalod,ha majd a szex szépen lecsökken minimálra.
Lehet felszínesek vagyunk,te meg tudatlan vagy és fogalmad sincs,hogyan működik a világ és az emberek benne.
Mindenki vizuális típus is,ergó mindenki imádja a szépet,melyik kocsiba ülsz be?
Ahol tele van mekis zacskóval büdös van vagy egy tiszta szép takarított ápolt autóba amivel törődnek.
Márka ugyanaz,melyiket vennéd meg?
Na kérlek az igényes megjelenés és test ugyanez.
9. Egyébként nem izgat hogy a sok köcsög pali nem kíván, leszarom, egyetlen ember van az életemben aki imád és kíván engem , a többi ki a francot izgat?
Mi mindketten felszedtünk az évek során igen, szerettünk jókat enni együtt, nem görcsölni állandóan ezen(tudom szerinted undorító gusztustalan férgek vagyunk, tudom), de egy ideje már mindketten éreztük magunkon, hogy ez már sok lesz, és mindketten külön-külön határoztuk el, egymástól függetlenül, hogy változtatunk. Én diétázom, heti 5x 1 órát mozgok, ő visszavett az édességekből mert neki az a mumus, és elkezdett többet mozogni, bár a munkája miatt egész nap talpon van. Nem csesztetjük egymást hogy dagadt vagy, hogy nézel ki, ne égess a haverok előtt, fogyjál már fogyjál már stb...Ilyen nyomás alatt nem lehet tartós sikereket elérni és az ember lelkileg is sérülhet.
Volt olyan exem akivel mikor épp aktuálisan jártam, kérte, hogy fogyjak le mert zavarja a külsőm, és egyenesen megmondtam neki, hogy ha zavarja akkor menjen, nem tartom vissza, de nem fogok SENKI kedvéért változtatni nyomás hatására. Magamért teszem saját elhatározásból. Csak így van értelme. De olyan ember aki leragad a felszínnél, ezzel úgysem foglalkozik...
41%: váljék egészségetekre. Mindenki megtalálja a maga párját és ez jó hír. De azért kérdeznék valamit. Tegyük fel, hogy a párod, ez a szuper nő, valamiért depis lesz és elkezdni hanyagolni az edzést, elkezd hízni. Egyelőre nem találja magában a lelki erőt és a motivációt, hogy ezen változtasson. Kérdés: Hány kiló plusznál dobod ki? Hány kiló plusz törli ki a diplomát meg az együtt töltött éveket?
Óriási tévképzetben vagy, ha azt gondolod, aki nem nádszál karcsú, az zabál és mekizik. Nem, ez nem így van. Lehet egészséges kajákon is hízni és egészségtelen kajákon is fogyni. De ezt csak zárójelben jegyzem meg, a kérdés adott: hány kiló plusznál dobod a nődet? Izgatottan várom válaszod.
Én már 5 kilónál jelzem gáz,szólok egyszer szólok 2-szer 3.-jára szankciók lesznek utána vége.
Én is voltam beteg,mégis betegen is mentem edzeni,sőt magas vérnyomással is.
Ha depis akkor meg pláne kell sportolni,de nem tudom mitől lenne depis.
Mindene meg van,kényelmesen tud élni,egészséges,lakbérre se kell gondolnia,kaját is veszem állandóan.
Ha ezek mellett depis akkor is elgondolkodnék amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!