Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki szakít és utánna visszajön mondván hogy megbánta és szeret igaz lehet?
Teljesen váratlanul szakított velem több mint 3év után. Kb két hétig probáltam mondogatni neki, hogy probáljuk megjavítani stb, de azt mondta szerinte külön kell lennünk mert nem illünk össze.
Láttam hogy már társkeresőn is fent van, gondoltam akkor én is ismerkedek.
Az egyik ismerösömmel elkezdtünk randizni, és ekkor jött vissza ő hogy megbánta és kezdjük újra.
Sokat nem tett a dolgokért,nem éreztem hogy tényleg komolyan gondolná csak a szája járt hogy így lesz meg úgy lesz.
Így nem hittem el neki és nem engedtem vissza.
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem simán megbánhatta.
Én is hasonló helyzetben voltam nem is olyan régen és én is megbantam, hogy úgy döntöttem, ahogy. De kaptam egy második esélyt. Szóval ha szereted és látsz arra reményt, hogy működhet ez a kapcsolat még, akkor talán érdemes beszélnetek erről.
Jól tetted.
"Az egyik ismerösömmel elkezdtünk randizni, és ekkor jött vissza ő hogy megbánta és kezdjük újra." Ez ismerős, az exemnek is mindig akkor kellettem hirtelen, ha volt más a képben. Sokszor játszottuk ezt. A mázlim, ami véget vetett ennek, hogy neki lett valakije, így utána nem tudott beleköpni a kapcsolatomba.
Van az az eset, hogy ez igaz is lehetne, de az esetek többségében csak a birtoklási vágy van a háttérben.
4-el értek egyet. Rájött, hogy nem fog jobbat találni, ezért már beérné veled. De ez nem azt jelenti, hogy többé fog nálad jobbra (szebbre) vágyni.
Az alapuló kapcsolatod bolond lennél felrúgni miatta. Legalábbis én nem tenném.
En is azt latom, hogy csak azert akar visszamenni, mert nem talalt jobbat.
Es milyen erdekes, pont akkor, mikor neked alakul egy uj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!