Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom már négyszer szakított velem. Azonban mindig visszajön. MI a teendő?
Barátommal már másfél éve vagyok együtt. Én 29 éves nő Ő meg 25 éves fiú!
A problémák tavaly ősszel kezdődtek amikor is egyszer csak hirtelen szakított velem. Azt mondta nem érzi jól magát velem, már nem boldog ebben a kapcsolatban. Aztán három nap múlva felhívott telefonon és mondta bocsássak meg neki mert meggondolatlan volt.
Aztán körülbelül már kéthavonta szakít velem. Most legutóbb egy hete mindennek elhordott, lotyónak és szerencsétlennek és hogy elhagy engem mert Őmár nem bírja ezt a párkapcslatot mondtam jó akkor legyen vége. Aztán tegnap kaptam tőle egy hosszú levelet saját magát ostorozta, büntette és még egy gyönyörű verset is írt nekem és könyörgött hogy bocsásssak meg neki.
Most meg teljesen össze vagyok zavarodva nem értem ezeket a váltásokat. Mi lehet bennem a probléma? Most gondolkodok rajta hogy megint kibéküljünk e mert akármilyen is szeretem és nagyon nagy szive van.
A kérdésem veletek történt hasonló? Hogyan beszéljem ezt át vele? Miért akar mindig szakítani aztán meg visszajönni kérdeztem de Ő se érti mindig meggondolatlanságra fogja.
Nem, én sosem voltam ilyen idióta kapcsolatfüggő, hogy visszafogadjak akárkit is, nemhogy 4x!
LOL :D
Engedd el a francba.Megsem érdemel téged.
Ha véglegesen a szakítás mellett döntesz,nézd meg ezt a videót.
Egyáltalán mi a baja a kapcsolattal?! Meg tudta indokolni normálisan, hogy mondjuk tudjatok érdemben változtatni? Mert ha nem, akkor ez kb olyan, hogy elvan, néha úgy érzi, túl unalmas, aztán szakít, aztán rájön, hogy egyedül mégsem olyan jó.
Kész agyrém.
29n
Cseréljt zárat.
Ha nem tudja eldönteni szeret e az az ő baja vergődjön ahogy csak jól esik de neked minek kell 4szer is hagyni kukába dobni az érzéseit? Eszerint az alap baj sose oldódott meg.
Nem talál mást addig neki ez így pont jó. Láthatóan megteheti hogy ha úgy van kedve lelép s éli világát ha úgy van kedve s nincs s nincs senki vissza a biztosba. Mi vagy te valami start vonal vagy mátai szeretetszolgálat? Ő egyszer se fogadna vissza.
Biztos, hogy van valami pszichés problémája. Normális ember nem viselkedik igy, nem szakít rendszeresen a parjával meggondolatlanságra hivatkozva, ráadásul úgy, hogy közben porig alázza és verbálisan bántalmazza. Minek kell az ilyet visszafogadni? Egyszer még ok, de 4x? Jó szereted, de most komolyan, mit vársz meg ettől a kapcsolattól meg ettől a nyomorulttól? Vedd már észre, hogy kénye kedve szerint rángat. Egyre sűrűbben és egyre durvábban fogja ezt kivitelezni, mert nincs semmi következménye, hisz aztán mindig tárt karokkal várod. Megteheti veled. Nincs semmi önbecsülésed?
Szerinted mi fog változni ha most újra visszafogadod?
Ha jót akarsz magadnak, lezárod vele végleg. Tiltod minden elérhetőségeden, ha mégis megtalál valahogy, nem foglalkozol vele. Majd túljutsz rajta. Van azért sok normális fickó is, nem kell az ilyen gyökerekbe kapaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!