Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy szakítás után a szakító fél visszajön hozzád?
4 éves kapcsolatnak most lett vége. Kidobott a lány egy másik fiúért. Az hogy mit tettem érte és mennyire szerettem ezt ő tudja. Olyan szinten csináltam és éreztettem vele mindent amittudsz emberi érzésekkel és kifejezésekkel nem lehet.
Viszont ő egyik napról a másikra (és tényleg) kidobott. Nevetve és gúnyosan közli hogy már neki más van és stb..
Úgy viselkedik velem mintha nem is ismertük volna egymást.
A végén sírás és zokogás közepette annyit mondtam csak hogy megfogja bánni ezt az egészet és hogy biztos e benne hogy ezt az életet választja..
A kérdésem, létezik olyan hogy egyszer majd észebkap és vissza akar jönni??
Visszafogadni? Felejtsd el!
A nőkért az elvárható minimumon felül nem kepeszteni, sem nagy szerelmi, érzelmi megnyilvánulásokat tenni nem szabad, mert az ellenszenvet, csömört vált ki náluk.
Szerintem ne alázd meg magad azzal, hogy visszafogadnál egy olyan nőt, akiről tudod, hogy egy másik fiúért dobott. Főleg ha így dobott....
Van olyan, hogy emberek újrakezdenek kapcsolatot, de azok nem alázzák meg egymást így.
Elég gáz, ha ilyen lány után sírsz és visszavárod...
Velem volt úgy, hogy visszakart jönni egy pasi, aki annak idején megbántott, de nem kértem belőle már, semmiképp sem...
Létezik de szerintem te addigra már nem akarod vissza. Legyen önbcsülésed, visszafogadnád tunál bizni benne, hogy nem hagy el?
29n
"Nevetve és gúnyosan közli hogy már neki más van és stb..
Úgy viselkedik velem mintha nem is ismertük volna egymást."
Ezek után én a helyedben abban reménykednék,hogy sosem akar majd visszamenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!