Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok azért, hogy lássátok visszajön e?
3,5 éve vagyunk együtt. Odaadó rajongással és szerelemmel szeretem a páromat a mai napig, azért is fáj, amit velem művel. Érzékeny jellem és a megbeszélés híve vagyok annak, hogy minden probléma megoldható ha két ember szereti egymást. Sajnos odáig jutottam, hogy hiába világítok rá minden egyes gondra, már nem akar válaszolni, nemtörődő és ellenszenves lett velem szemben, aminek hatására csak "érzelmi nyomorék" lettem. Minden veszekedés után hiteget hogy szeret, de így hogy higyjem el, ha én már egy cseppet sem számítok?
Olyan mintha egy falat húzott volna maga köré. Már lassan ha telón beszélünk is csak egy-két szavakkal közli, miért nem tud írni (dolgozik, aludt). Már alig érem el, de mindig kimagyarázza. Keresem, nem veszi fel. Először akarok határozott lenni, hogy végre észrevegye magát.
Úgy gondolom, ha szakítok vele és ha visszajön, akkor még van rá esély. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!