Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Sajnos szakitott velem a barátnőm már 1 éve.Eltűnt szó nélkül.Facen tudtam meg hogy már mással van.Aztán letiltott azóta a másik csávóval sincs már együtt.Már megint mással van.Én mindendt megadtam neki amit tudtam.És mindig mondta hogy szeret.De akkor mért csinálja ezeket a dolgokat.Én még mindig szeretem pedig nem érdemli meg.Az ilyen ember tud szeretni egyáltalán.2018. nov. 14. 16:46
1/2 anonim válasza:
Több, mint egy éve nem vagytok együtt és még mindig rajta kattogsz, még mindig szereted és még mindig visszavárnád? Ne haragudj, de ez nem normális, már rég azon kellene dolgoznod, hogy elengedd és lezárd a dolgot. Gondolom az elején még azt hitte, szeret, vagy akár tényleg szeretett is a maga módján, de ez elmúlt és de már réges rég nem szeret és amint látod éli az életét, pasizik, jól érzi magát. Ráadásul még annyira se tisztelt, hogy normális, emberi módon szakítson veled, helyette inkább ilyen takony módon eltűnt, ami önmagában is gusztustalan. Mit akarsz még ezek után tőle? Miért hagyod, hogy kitöltse a gondolataidat? Miért nézegeted, miért foglalkozol még vele, ha már egyszer soha nem lesz köztetek semmi? Jó érzés kínoznod magad? Mert jelenleg csak magaddal szúrsz ki ezzel.
2/2 anonim válasza:
A leìrtak ellenére úgy kezdted a szöveget,hogy "Sajnos szakìtott velem..." Hol ebben a sajnos? 😀
Örülnöd kéne,hogy megszabadultál egy ilyen nőttől.Az meg hogy egy év után is vergődsz utánna nagyon para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!