Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lesz velem/velünk?
Az a helyzet, hogy most lett vége a másfél éves párkapocsolatomnak a héten. Igen, tudom a távkapcsolatok szarok és halálra vannak ítélve többségében. VISZONT már nem sok kellett volna, hogy végleg együtt lehessünk és ne csak a távkapcsolat legyen.
Elég sok hülyeséget megcsináltam az utóbbi időben tényleg mocsok dolgokat, de tiszta szívemből szeretem őt, mint még soha senkit és el tudnám vele képzelni a jövőt. Az utolsó durva dolgaink amik miatt szakítottunk az egy barátság volt, ami nem rég alakult ki közte és egy másik fiú között. Féltékenyen reagáltam és emmiatt hülyeséget is csináltam, amit nagyon megbántam, de úgy éreztem ez nem csak szimpla barátság kettőjük között.
Nagyon szeretném vele újrakezdeni, mindent másképp csinálni, hogyan tudnám ezt elérni.. vagy felejtsem el? :/
Ui: Azt mondta, még szeret csak már nem szerelmes és még meg van kettőnk közt a kémia. Szerintetek van esély az újrakezdésre? :/
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!