Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Képzettebb vagyok a páromnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzettebb vagyok a páromnál, én vagyok éretlen ha ez problémát jelent vagy ez tényleg okozhat gondokat?

Figyelt kérdés

Én 27L diplomás és eléggé ambiciós nő vagyok. Érdekel az önfejlesztés, a nyelvek tanulása és a sportok. A páromnak 28F nincs még szakmája és az általánost járta ki.

Az zavar, hogy nem tudok rá racionális szempontból felnézni. És kaptam már meg barátoktól, hogy mellém egy érettebb személyiséget képzelnének el.

A srácról annyit, hogy arany lelke van és úgy bánik velem, ahogy soha senki azelőtt. Nehéz gyerekkora volt, és ez meglátszik rajta. De zavar ez az egész őszintén, és tartok attól, hogy így milyen közös jövőnk lesz, ha neki ennyire ingatag a munkahelyi élete. Sokszor emiatt elég rosszul érzem magam, hogy ilyenekre gondolok. De már nem vagyok tini, szeretnék családot is, valamikor.

Örülnék ha elmondanátok az objektív véleményeteket erről a helyzetről. Köszönöm előre is!

2018. nov. 5. 10:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%
Én egy ilyen párt ismerek, de ott a csaj kattant, beteges önbizalomhianya van és retteg, hogy egyedül marad.
2018. nov. 5. 12:56
 32/40 peca1000 ***** válasza:
100%

Ha lesz munkahelye a párodnak akkor az testileg, lelkileg ki fogja készíteni, mert csak alja melói lesznek, állandó anyagi problémákkal, ami a kapcsolatotokra is kihat.

Szerezzen egy szakmát, és menjen el dolgozni, mert a szép lélekből nem lehet megélni.

2018. nov. 5. 13:27
 33/40 anonim ***** válasza:
sajnos egy közgazdász végzettségűvel dolgoztam együtt. igaz, hogy hiányzott még a nyelvvizsgája amiért nem tudta kiállítani a diplomát, de 6 év elteltével is egy tejüzemben gyártja a sajtot.
2018. nov. 5. 13:43
 34/40 anonim ***** válasza:
ezért írtam, hogy ha nem életre való diplomája mellett, akkor marad a betanított munka. Márpedig valljuk be őszintén nagyobb eséllyel helyezkedik el soron, mint diplomával. Mert diplomásból jó ha kell egy adott cégnél a munkavállók 5%-a. Na? mekkora eséllyel is kerül be? Főleg ha a lakhatás is helyhez köti és ez méginkább bekorlátozza.
2018. nov. 5. 13:45
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

De milyen közgazdász?

Gondolom turizmus,szállóda,idegenforgalmis,gazd.menedzsment.

Na az nem közgazdász.

A közgazdász pènzügy-számvitel,gazdasági matematikus,pènzügy matekos,alkalmazott közgazdász,gazdasàgi elemzők.

Plusz ha nem beszèl nyelvet akkor meg is érdemli.

2018. nov. 5. 13:46
 36/40 anonim ***** válasza:
37%
Szóval arany lelke van, a tenyerén hordoz, hűséges, ami a mai világban ritka, te meg azon sajnálokozol, hogy nincs diplomája?? Nem azért kell rá felnézni, mert mondjuk tud angolul, hanem hogy milyen ember. Elég buta vagy....
2018. nov. 5. 14:49
 37/40 anonim ***** válasza:

36! te gondolom még csak tanuló vagy és nem tapasztaltad meg a munkaerőpiac kínálatát és a sorban állók tömegét.

2kezi munkára jóval több munkás kell, azaz kevesebb lehetőséged van neked is diplomával elhelyezkedni. Ha mázlid van akkor mázlid van. Ha nincs akkor legyél csak munkanélküli és várd a hőn áhított diplomás feltételű munkádat. Majd meglátod, mert ez a valóság!

2018. nov. 5. 15:24
 38/40 anonim ***** válasza:

Nem nyert 38-as,már 10 ève dolgozok,sőt 12 de azok diàkmunkàk voltak csak bár 40 óràban toltam egyetem alatt azt is,sőt direkt elmentem màr suli alatt gyakornoknak is szintèn 30 óràban aztàn meg 22 èvesen teljes àllàsban,csúsztam a sulival de mellette kemènyen dolgoztam mint egy vadàllat,igaz mellette az angolom is felhoztam diàkhitelből ès nem bulikàztam meg piàltam hanem mimt egy àllat dolgoztam tanultam.

Egyetem mellett el kell menni dolgozni meg nyelvet nyomatni.

Nagyon is tisztàban vagyok a munkaerő piaccal,csak a mai fiatalok bulikàznak ahelyett hogy dolgozna aztàn ha meg vannak az alapok akkor partizhat ahogy èn is tettem amikor màr letettem dolgokat az asztalra.

2018. nov. 5. 15:39
 39/40 anonim ***** válasza:
Azóta mivel annyi tudàsom meg tapasztalatom van nekem nem kell sorba àllni hanem engem keresnek meg nyakrafőre àllàsokkal,igaz ehhez az kellett amiket leìrtam.
2018. nov. 5. 15:40
 40/40 anonim ***** válasza:
Nezd, ha ratermett a srac akkor van jovotok. Ha csak teng leng akkor.. Nincs. persze azert beleszol az is, hogy idovel soknak erzed magad es sznobizmusbol is keveselleni fogod. De ha ez nem lesz es ratermett akkor ez lehet egy jo kapcsolat.
2018. nov. 5. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!