Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Képzettebb vagyok a páromnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzettebb vagyok a páromnál, én vagyok éretlen ha ez problémát jelent vagy ez tényleg okozhat gondokat?

Figyelt kérdés

Én 27L diplomás és eléggé ambiciós nő vagyok. Érdekel az önfejlesztés, a nyelvek tanulása és a sportok. A páromnak 28F nincs még szakmája és az általánost járta ki.

Az zavar, hogy nem tudok rá racionális szempontból felnézni. És kaptam már meg barátoktól, hogy mellém egy érettebb személyiséget képzelnének el.

A srácról annyit, hogy arany lelke van és úgy bánik velem, ahogy soha senki azelőtt. Nehéz gyerekkora volt, és ez meglátszik rajta. De zavar ez az egész őszintén, és tartok attól, hogy így milyen közös jövőnk lesz, ha neki ennyire ingatag a munkahelyi élete. Sokszor emiatt elég rosszul érzem magam, hogy ilyenekre gondolok. De már nem vagyok tini, szeretnék családot is, valamikor.

Örülnék ha elmondanátok az objektív véleményeteket erről a helyzetről. Köszönöm előre is!

2018. nov. 5. 10:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
88%

Diplomás nő vagyok, párom szakképzett, rendes munkája van akárcsak nekem, mi is foglalkozunk önismerettel, van saját lakásunk, mind a ketten tudunk angolul beszélni, sportolunk, fejlesztjük magunkat, közösen olvasunk és főzünk..stb.

Szóval nem talált be a szöveged.

De tudod, a kérdező oltári nagy hibát követett el azzal, hogy akkor minek jött egyáltalán össze egy ilyen emberrel? Mikor összejött, akkor nem zavarta, most meg hogy neki meg van a diplomája máris zavarja, hogy a párjának még csak 8 általánosa van? Kicsit érdekes ez ez egész.

2018. nov. 5. 10:43
 12/40 anonim ***** válasza:
87%

Akkor èrtened kellene 11-s a te párod èpíti a karriert,ahogy egy fèrfinek kell,kèpzi magàt.

Kérdező párja meg el van magànak.

Lehet csak belemenekült mert jól bánt vele,sebtapasz effektus.

Plusz adott neki ,,esèlyt",hogy változzon,ès lehet most èrzi ez ìgy feneketlen kút.

2018. nov. 5. 10:53
 13/40 anonim ***** válasza:
4%

Egy diplomás valamit magára adó nő SOHA nem jön össze 8 általánost se végzettel!

KAMU ez az egész!

2018. nov. 5. 10:55
 14/40 anonim ***** válasza:
74%
Én az első komolyabb párkapcsolatomban jártam valamiképp hasonlóan. Még gimis voltam mikor összejöttünk, ő épp abtechnikusit végezte. Én elmentem egyetemre ő nem. Alapvetően nagyon jó esze volt, művelt is volt a maga módján, ami érdekelte arról nagyon tájékozott volt. Eddig természetesen nem lett volna semmi gond az egésszel és fiatal voltam nem foglalkoztatott úgy egyébként sem az egész, hisz szerettem. Viszont egy idő után mikor elkezdett foglalkoztatni a jövő kérdése rá kellett jönnöm, hogy ez hosszú távon nem működőképes. Ahogy írtad te is én ambíciózus vagyok, ő nem volt az. Én sem akartam megváltani a világot, kacsalábon forgó palotát sem szerettem volna,szimplán egy saját házat amiben nem kell nyomorogni és értelmes fizetést, amiből lehet gyereket nevelni, neadjisten elmenni nyaralni valahová. Ő viszont bőven megelégelte azt ami volt és ahelyett, hogy egy kicsit fejlesztette volna magát, hogy jobb fizetést kapjon inkább azt nézte, hogy min tudunk spórolni mindenből a lego lecsóbbat kellett venni (nem éltem sosem nagy lábon, de mind tudjuk, hogy vannak élelmiszerek amiknél nagyon is számít minőségben az az árkülönbség) és ezt rájöttem, hogy nem bírnám hosszú távon.
2018. nov. 5. 11:07
 15/40 A kérdező kommentje:

Azoknak, akik nem értik, hogy jön össze egy diplomás egy nem diplomással, úgy latszik nem jelent semmit az emberi jóság, vagy nem is értik, milyen amikor egy ember lényéből fakadóan jó. Innentől kezdve nagyon nincs is amit magyarázzak, és a problémámat sem. Akik itt most azért kommentelnek, hogy nevetségessé próbálják tenni ezt a kérdést, vagy megtudni ki mekkora bottal jár, hogy kamu ez a kérdés vagy sem, igazából csak az idejüket vesztegetik.

Köszönöm azoknak, akik szerettek volna megérteni és hasznos tanácsot adni.

2018. nov. 5. 11:20
 16/40 anonim ***** válasza:
89%

"Sokan már 24 èvesen már karriert èpitettek sőt előbbre tartanak."

Egy valamire való diplomat kb akkora szerez meg az ember.

És én is ismerek olyan értelmes és igényes nőt, akinek a férje gyárban dolgozik! Nem kéne általánosítani.

Munkatarsamnak (buszvezető) a felesége bíró es igen jól megvannak.

Kerdező a oarod mit dolgozik?

Amúgy meg ha csak ez zavar akkor is hagyd ott. Előbb utóbb ugyis a fejéhez vagod hogy Te vagy valaki (nem feltétlenül igy van).

2018. nov. 5. 11:21
 17/40 anonim ***** válasza:

párod *

N27

2018. nov. 5. 11:22
 18/40 anonim ***** válasza:
59%

azzal akarsz okosabbnak tűnni, hogy bevágsz ilyen szavakat, mint a konstruktív?

Ha egyszer gyereked lesz úgy beszélsz majd vele mint egy robot? Bocsi! Kommunikálsz!

Értem az álláspontodat is, de a diploma nem garancia a sikerre. Talán magasabb iq-val rendelkezik a jelenlegi párod, mint te magad. Az hogy diplomád vagy ilyen-olyan papírod van, csak elismervény, hogy ilyen- olyan eredményben megfelelő tudást szereztél. Érvényesülni az életben már más tészta.

Persze nem akarom csorbítani az egódat, de több olyan ismerősöm van akik diploma mellett gyárban soron dolgoznak. Ennyit erről. Olyan ismerősöm is van akinek egy hegesztő végzettséggel jól menő cége.

2018. nov. 5. 11:23
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

"Azoknak, akik nem értik, hogy jön össze egy diplomás egy nem diplomással, úgy latszik nem jelent semmit az emberi jóság, vagy nem is értik, milyen amikor egy ember lényéből fakadóan jó."

Párom se diplomás, én az vagyok, ahogy már írtam, DE minimum követelmény szerintem az, hogy egy embernek legyen érettségije. Ez ebben a mai világban szerintem nem nagy elvárás.

De egyébként ez téged is minősít, ha ennyire becsülöd magad, hogy mindenfajta emberrel összejössz, csakhogy legyen valakid!

NA EZÉRT KAMU AZ EGÉSZ, mert nincs ilyen ember, akit te leírtál! Nem vagy se diplomás, se ambiciózus nő, de még az önfejlesztés fogalmát se tudod, hogy mi az.

Kiktől szoktál könyveket olvasni?

2018. nov. 5. 11:28
 20/40 anonim ***** válasza:
85%

Zavard el tanulni! Beszéljétek meg! Nem fogsz tudni minden sarkon egy jó lelkű férfit leakasztani, és ő sem olyan nőt aki ezt értékeli is.

Senki nem lát innen bele a kapcsolatotokba, de ha egyébként szeretitek egymást biztos vagyok benne hogy meg lehet beszélni, és akár tovább fejlődni, tanulni. Én rüheltem tanulni, most is rühellek, inkább munkával érem el amit más tanulással, de ha a párod helyében lennék és tudnám hogy egy arany nő párom, akivel csak úgy fog tovább működni, ha tanulok, akkor batta meg elmennék tanulni....

2018. nov. 5. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!